שימו לב!

תודה!../images/Emo24.gif כשאני מתחילה

לאסוף חומר עליהם אני פשוט המומה!. מסתבר שהם "מומחים" בתחום,אבל בכל זאת יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? כי אני לא מתכוונת לוותר. תודה מראש

odedg

New member
מכרזים והבטחות!

הבעיה היא חוסר אמינות והטעית הצרכן לחשוב שמי שאצלו הדברים מתפרסמים הוא אחראי מלא להבטחות המפורסמות. מי שקורא את האותיות הקטנות יבחין אומנם שברוב המקרים ה"פלטפורמה" (המכרזים, חברות האשראי ואחרות שמפרסמות ומדווררות קטלוגים) מתכחשת לכל אחריות! אני יודע שיש גורמים שמטילים ספק בחוקיות ההתחמקות, אבל עצם העובדה שיש מחלוקות, מצביעה על הצורך הדחוף לתקן את החוק כך שיטיל אחריות ברורה ומוגדרת היטב על ה"פלטפורמה" או שיבהירו לנו הצרכנים שלא כך הוא, ונפסיק לקנות דרך אמצעי זה!

שימו לב!../images/Emo31.gif

המכרז-הישיר לא מספק סחורה! שמעתי מהרבה אנשים בפורומים שונים שהם לא מספקים מוצרים. באחד הפורומים,נאמר שהם "ממיינים" הצעות נמוכות ו"מספרים" סיפורי אלאדין בכדי לא לספק. דוגמאות: 1.הייתה "תקלה" טכנית,וע"כ המכרז מבוטל. 2.הספק פשט-רגל,אל תדאג אנו מטפלים בזה. 3.חב´ האשראי לא מאשרת את העיסקה. יש עוד המצאות,ויש כתבה בנענע עליהם. דבר מחשיד יותר,זו העובדה שהם שינו את שמם!! דבר זה מעיד על פשיטת רגל! נא להיזהר!

odedg

New member
אמא יקרה,

האם את מדברת מנסיון אישי שלך או משמועות? יש חשיבות רבה לתשובתך!

אכן כן לצערי!

זכיתי במחיר מאוד נמוך(לדעתי) במוצר,והם טוענים שהספק לא מוכן לספק את המוצר. אחרי כמה ימים נאמר לי שכרטיס האשראי לא מכובד.זה כמובן לא נכון מפני שאני יודעת שאף פעם לא סירבו לי. ביררתי עם חברת ויזה ונאמר לי שלא ביקשו אישור לעסקה. קראתי בפורומים נוספים שהיו לעוד אנשים "בעיות" עם המכרז-הישיר ואפילו יש כתבה בנענע. אז מה עושים? תודה לתשובתך.

למעלה