שימו לב

שימו לב

אני מתנצלת שההודעה חוזרת על עצמה אבל אף אחד פה לא מתייחס אליה כבר שלושה ימים ושאלתי כדי לדעת מה דעתכם.. (ומשום מה מתעלמים). אחזור שוב - לגבי אינה אחרי שכבר לפחות 5 אנשים בבית האח הגדול יודעים שאינה העבירה להם אינפורמציה על מה שחושבים עליהם בחוץ - יש סיכוי שיעמידו אותה להדחה ביום ראשון בגלל העבירה הזו? אתמול בוודאות גם צבר גם שיפרה גם עינב וגם רנין הזכירו את הרמזים שלה ואמרו במפורש שזה כנראה מה שחושבים עליהם בבית. אני ממש אודה לכם אם תתיחסו :)

LAE

New member
אני מקווה, אבל ההפקה לא תעשה את זה.

הם בטח ישאירו אותה כדי שתמשיך לערער את הדיירים.

MEYTAL 14

New member
ההפקה קראה לה לאח הגדול, היא לא תענש

הם בטח רק הזהירו אותה. :/

היא לא עברה על שום חוק ולא מגיע לה שום עונש

הלוואי והיא רק תמשיך ככה, היא בדרך הבטוחה למיליון.

gwini1

New member
אין מצב שההפקה תעיף אותה

אני אפילו לא אתפלא אם הם עודדו אותה לפני שנכנסה לעשות זאת ועכשיו כאילו נוזפים בה. כך או כך, ההפקה נמצאת עמוק בתוך התחת שלה. מספיק לראות ערוץ 20 (כל הזמן המצלמה עליה), כדי להבין.

קראו לה לפני יומיים

אתמול היא הסגירה עוד כמה פרטים על דעת הקהל לעינב שיפרה ורנין - ולא קראו לה למה משתיקים את זה???

u r a n i a

New member
או שלהפקה יש אינטרס

או שיענישו אותה בתוכנית - כמו שעשו בזמנו עם אשר ועינב.

JasPoint

New member
כל השיחות האלה מהיום הראשון שלה

פשוט הדיירים סיפרו אחד לשני מה אינה אמרה עליהם, אבל היא כבר לא סיפרה דברים מאז שהאח הגדול קרא לה. בכל מקרה אם יעלו להדחה שפרה, צבר, ו/או יוסי/עינב אני בטוח שההפקה תעניש את אינה ותעלה אותה להדחה יחד איתם כי ההפקה לא רוצה לראות את צבר או שפרה עפים. אינה מעצבנת אבל היא הכניסה רוח חיים לבית שהיה מת בשבועיים האחרונים ורק על זה אני רוצה שהיא תישאר (לפחות בינתיים)

לא נכון גם אתמול היו

שיחות כאלה עם אינה. היא שוחחה עם צבר בסלון וחזרה על זה שהוא מאוד סגור ושהוא צריך להפתח. וגם הבנתי מהשיחה של עינב עם ש"צים שאינה אמרה על שיפרה משהו אתמול ברמזים וכן שרנין בכיינית.

BrokenWings16

New member
זה לא טוב בשבילהם..

ברגע שהיא גרמה לדיירים לשנוא אותה לכעוס עליה ולהרחיק אותם זה מזה היא הכניסה עניין לתוכנית ההפקה לוקחת בחשבון שאם היא תשים אותה בהדחה יש סיכויים גבוהים שהיא עפה, לא נראה לי..

זה גם מה שאני אומר

אנשים כאן מרוב הכעס הקנאה והעצבים שלהם, שוכחים שמדובר פה במשחק, ומי שינצח בו זה מי שיודע לקרוא אותו. אינה קראה אותו מהרגע הראשון, המהלכים שהיא עשתה ב3 הימים שהיא בוילה, סללו לה את הדרך לזכות בכתר, אותו חבש עד עתה בובליל שהחזיק בו 60 ימים, עד שהגיעה המלכה החדשה לוילה ונטלה אותו ממנו, ויש לאמר ללא כל מאמץ מיוחד מצידה. זו גם הסיבה שסימנתי אותה כמלכה החדשה כבר מהרגע שראיתי איך היא הפכה את המחלקה הגריאטרית המשעממת הזאת למקום שוקק חיים, חי ובועט. אני מהמר שבובליל ואינה יגיעו עד הגמר, ואינה תזכה במיליון, כי בובליל לא יכול עליה ב1 על 1. בכל אופן, ימים יגידו אם צדקתי...

לא רק שאין סיכוי, גם אין שום סיבה

אינה לא גילתה לאף אחד שום דבר שאסור לגלות, זכותה להביע את דעתה על כל אחד ואחד מהם. חוץ מזה שהיא לא "גילתה" רק לצבר מה היא חושבת עליו, היא גילתה לבובליל ואפילו אמרה לו שכשהוא רדום ולא מצחיק אין לאף אחד עניין בו, ושיישאר כמו שהוא. כך שאם כבר צריך להדיח אותה, אז על זה ולא על מה שהיא אמרה לצבר. אבל לא צריך להדיח אותה, כי היא לא עברה על שום חוק ולא גילתה שום דבר שקורה בחוץ.

למעלה