שימו לב!!!!!

omarykate

New member
שימו לב!!!!!

תראו מה מעריב לנוער כתבו על התאומות היום בבוקר: "התאומות מרי-קייט ואשלי אולסן (יש כאלה המכנים אותן שחקניות אבל אנחנו לא ניכנע) רק בנות 16 אבל תשושות לחלוטין מהעבודה בעיר השעשועים. השתיים הצטרפו השבוע לכיתה ליוגה בברנטווד על-מנת לשחרר מתחים וללמוד כיצד לתת לגוף להירגע ולנוח. רק בשביל שתבינו את גודל המעמסה המונחת על כתפי הנערות הצעירות: הן מקדמות מכירות של מוצרים האמורים להימכר רק בשנה ב-800 מיליון דולר. ואתם חשבתם שלכם יש צרות. איפה הממחטות שצריך אותן? (לא מצורפת תמונה), בעמוד 84 (שם פה) למי שמעוניין.

../images/Emo118.gifתודה......./images/Emo3.gif

רק ביום שישי מגיע לי מעריב לנוער אז אני גם יראה

omarykate

New member
נכון, הם נורא מגעילים

הם כתבו שיש כאלה שאומרים שהם שחקניות אבל אנחנו לא נכנע

אני מנויה למעריב לנוער ועכשיו...

אני עושה מנוי לראש 1 מעריב לנוער כל הזמן כותב עליהן דברים רעים ואני אשלח להם מכתב עם תגובה חריפה ותשלחו גם אתם!!!

כנסו...!!!!

בואו נכתוב למעריב לנוער מכתב על הכתבה שהם עשו!!! מכל ילדי הפורום אני מצאיה שמשיהו יתיחל לכתוב וכל השער ישמכיו אחר כך נחבר הכל נישלח להן!!! מכתב לי לא אכפת לשלוח.

RinRan

New member
בראש1 לא ממש מפרסמים עליהן הרבה

בעסה... ד"א- גם שיוש החמודה מנויה (בערך) למעריב לנוער...

Alexis14

New member
אני בערך מנויה למעריב לנוער... מקבל

ת חינם... אבל וואי לא צריך להתעצבן אני ממש שונאת את מי שכותבית על מי שהוא מעריץ שתי פסקאות בקושי וישר הוא הולך לקטול! והם די צודקים- התאומות לא ממש שחקניות, הן אפעם לא למדו משחק, ואני מבקשת (במיוחד אושרת) אל תגידו לי עכשיו ´את לא מעריצה´ ובלה בלה כי זה לא קשור! מה שכן אפשר זה נגיד שמישהו (אני מתנדבת
) יכתוב עליהן כתבה מעניינת לא סתם בולשיט ואז נעשה מן עצומה כזאת ונשלח להם את הכתבה עם העצומה ונבקש שיפרסמו אותה

ענבר 2002

New member
אוקי אני רוצה לשלוח !!!....תראו....

אנחנו נכין ביחד מכתב ואני אשלח אותו למכתבי מערכת של מעריב לנוער טוף?

omarykate

New member
לאלקסיס14

אני לא כתבתי שתי פיסקאות וחצי כמו שאת אמרת אני כתבתי את כל הקטע!!!!! אם את לא מאמינה תפתחי את מעריב לנוער של השבוע (תמונה של אמיר פיי גוטמן בשער), בעמוד 84 וחוץ מזה הם כל הזמן כותבים דברים מגעילים על התאומות, פעם אחת מישהי סרקה כתבה לפורום שהם פירסמו בעיתון

*Ginny Weasley*

New member
כשאני אקבל את העיתון....

אני אסרוק ואשים פה את הידיעה הזאת.... זו לא בדיוק כתבההה....

לאלקסיס

הן שחקניות מעולות!!! בתור ילדות שמשחקות 15 שנה הן צברו הרבה ניסיון ולדעתי הן משחקות פצצה אבל לא רק על זה אני כועסצת אלא על זה שאמרו שהן עושות יוגה כאילו מה הקטע הם אף פעם לא היו לחוצים אני שולחת להם היום או ביום ראשון תגובה חריפה!!!

קודם כל זה ממש לא יפה

שהם כותבים עליהן ככה אם אין להם דברים טובים לכתוב (למרות שיש!) אז שלא יכתבו כולם! שנית כל לפי דעתי ראש 1 יותר טוב! ואם נכתוב להם מכתב הם יפרסמו כתבה עליהן ואני די בטוחה שכתבה חיובית כי אף פעם לא ראיתי שהם כבו כתבה רעה על סליברטי! אבל חוץ מזה כל אחד אוהב עיתון אחר ויש לו העדפה שונה אז לא צריך להתווכח!

אני יודעת שאמרו את זה!!!!

דיייי!!!!! נמאס ממעריב לנוער!!!!! זה מה שהם כתבו על התאומות, אני יודעת שכבר כתבו את זה אבל לתזכורת קטנה...וביקורת קטנה... התאומות מרי-קייט ואשלי אולסן (יש המכנים אותן שחקניות, אבל אנחנו לא ניכנע), רק בנות 16 אבל תשושות לחלוטין מהעבודה בעיר השעשועים. התשיים הצתרפו השבוע לכיתה ליוגה בברנטווד על מנת לשחרר מתחים וללמוד כיצד לתת לגוף להירגע ולנוח. רק בשביל שתבינו את גודל המעמסה המונחת על כתפי הנערות הצעירות: הן מקדמות מכירות של מוצרים האמורים להימכר רק בשנה זו ב800 מיליון דולר. ואתם חשבתם שלכם יש צרות. איפה הממחטות כשצריך אותן? אולי הם לא ירדו עליהן כל-כך הרבה, אבל נמאס!!! בגלל שמי לפי דעתם מככב שוב בשער? דיי! בריטני לא מקיפה את העולם ב30 הופעות! בכל גיליון חייבת להיות לפחות תמונה אחת שלה!! נמאס... היא לא השחקנית של השנה, וגם לא זמרת משהו... אז די עם הבריטנימאניה הזאת! אז שלא ירדו על התאומות (זאת לא הפעם הראשונה), כי בריטני ספירס לא הייתה מועמדת לאמי, וגם לא הייתה באוסקר... אז ב

הפואנטה שלי היא...

שהם יורדים על התאומות אבל לידם כל גיליון כותבים שבריטני קנתה שמלה חדשה, בריטני רקדה, בריטני צחקה! ואווו איזה פרט עסיסי אני לא מאמינה!!! שירגעו ע םבריטני, זאת הפואנטה! סליחה אם אני קצת מעוצבנת היום....

motib4

New member
נראה שלא נשמע ממנה הרבה זמן.

היא פרשה לחצי שנה עד שנתיים עקב משבר נפשי עמוק. ובבקשה לשרשר. לשרשר זה לכתוב תגובה. אין צורך לפתוח הודעה חדשה. בינתיים אני משרשר בשבילך. תקראי את זה
לחצי כאן.

הנה

סרקתי את הכתבה.... (כתוב את אותו הדבר אבל לא משנה)...
וד"א- זאת גם לא הפעם הראשונה ש"מעריב לנוער" יורד על התאומות, הוא ירד עליהן גם בכתבה שהיתה לפני כמה זמן, "רואים כפול" או משהו כזה... והיתה שם תמונה של התאומות מהצ´אט בלונדון והכתובית למטה היתה- "אשלי מימין ומרי-קייט משמאל (או שזה להפך?)"... וזה באמת היה הפוך!!! כאילו, מה הבעיות שלהם?! אני מריחה באויר *קנאה*

למעלה