והנה קישור לכתבה השניה שדיברתי עליה
G *Ginny Weasley* New member 23/8/02 #23 ../images/Emo46.gif בריטני שווה בגדולללל!!! זמרת מדהימה בחורה מהממת ותתפלאי, אבל היא הייתה מועמדת להמון פרסים במהלך 21 שנות חיה! ארגגגגגגגגגגג
../images/Emo46.gif בריטני שווה בגדולללל!!! זמרת מדהימה בחורה מהממת ותתפלאי, אבל היא הייתה מועמדת להמון פרסים במהלך 21 שנות חיה! ארגגגגגגגגגגג
מ מריה12 New member 23/8/02 #25 ממ.. מישהו מוכן להגיד לי מה הקשר.. לבריטני פה?! ודרך אגב.. אולי יתנפלו עלי פה.. אבל בריטני **** ו*** של זמרת! והיא לא שרה מוזיקה אמיתית! מוזיקה אמיתית זה רוק.. מאטל.. ומה השטויות האלה בריטני? כריטינה אגילרה? תמצאו חיים.. ודרך אגב.. זה פורום התאומות אולסן.. אז אני מפסיקה את הדיון
ממ.. מישהו מוכן להגיד לי מה הקשר.. לבריטני פה?! ודרך אגב.. אולי יתנפלו עלי פה.. אבל בריטני **** ו*** של זמרת! והיא לא שרה מוזיקה אמיתית! מוזיקה אמיתית זה רוק.. מאטל.. ומה השטויות האלה בריטני? כריטינה אגילרה? תמצאו חיים.. ודרך אגב.. זה פורום התאומות אולסן.. אז אני מפסיקה את הדיון
נ נועה1990 New member 23/8/02 #22 ../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif|חבאיזו חוצפה !!!!!!!!!!!!!!! איזה מגעילים!!!!!!!!!