אין מה להתבלבל - פשוט לגגל
סוכרלוז:
https://goo.gl/uxn19j
המוצר הזה מופק ע"י הכלרה (כן, כלור) של מולקולות סוכר.
אם את רוצה לחדול מייד מלהשתמש במוצר אפשר לקרוא כאן:
https://goo.gl/dq1CE8
(זו כמובן כתבה עם אג'נדה ולכן רצוי לרסן פאניקה פוטנציאלית).
פה ושם יצא לי לטעום מוצרים שהומתקו בסוכרלוז ולא חשתי את תופעות הלוואי המתוארות בכתבה, מצד שני גם לא נהניתי מטעמו במיוחד.
לגבי א,י.ל, האגודה תשים חותמת למי שיישלם לה מספיק כסף.
אין להתייחס לחותמת זו כהמלצה לצרוך מוצר כזה או אחר (לדוגמה, לפני מספר שנים הייתי אוכל מעדני חלב ללא סוכר והחותמת של א.י.ל הייתה דווקא על המוצרים שכן הכילו סוכר אבל שייכים לחברות שיכלו לשלם לאגודה).
שני דברים חשובים יש לקרוא בתוויות מוצרים: תאריך תוקף וכמות פחמימות.
מי שסופר קלוריות/חלבונים/שומן יימצא גם את המידע הזה חשוב לקריאה.