שימו לב!

שימו לב!

שתי הבעיות הועברו לטיפול. הודעות נוספות בעניין שתי הבעיות [רשימת עדכונים ופרסום רשומה חדשה] - ימחקו ללא התראה מוקדמת! אם אתם מתעקשים לפרסם הודעה על אחת הבעיות, למרות שזה לא יעזור ממילא, שרשרו את הבעיה לאחד השרשורים שפחתי למטה. תגובות להודעה זו ימחקו. השרשור ננעץ

י.ש.

New member
אתה חושב שזה סגנון הולם

להודיע על תקלה שנמשכת כל כך הרבה זמן ללא מענה? זהו פורום תמיכה, לא?

0r0r

New member
כן

אם היית רואה מה קרה פה (הצפות בנוגע לבעיות) היית מבין טוב מאוד על מה הכעס שלנו 3 גולשים נחסמו

bugbuster

New member
../images/Emo150.gif נציג המישטר - אתה גס רוח!

תרשה לי להזכיר לך, תקלה שכזו וחשבת שכותבים לא יגיבו? ואכן, גם בזעם? ובהצפות... נו בטח! ואתה כל כך גאה בטיפולך - חסמת שלושה גולשים! וואווו..! אתה ענק!
רק תן לי לרענן את זיכרונך נציג המישטר היקר: אתה זקוק לבלוגים לא פחות מחארטה כמותי, והאחרים אתמול, כותבי היומנים. ואגב הכותב איננו בעל יומן, אבל אתה ממש מכעיס בגסותך! כי תן לי לרענן את אישיותך האמורה להיות נינוחה עם כותבים. למה? כי קהילת הכותבים נחוצה לתפוז. למה? ותיסלח שמסביר לך כפי שמסבירים לנמוך מישכל, שוב, למה? כיוון שקהילת הכותבים היא תרנגולת שמטילה ביצי זהב. כן. איזה בייצים? ביצי המפרסמים. אז מי צריך את מי?
רק בתוספת כדי שתבין את האבסורד, ושוב, אומר זאת בפשטות, ומיצטער שללא ניקוד, אבל אכתוב בעיברית : היתרגזותך על מעללי הכותבים, משל הם האחראים לתקלה, וזאת כאמור לא הייתה בת שעה, שעתיים, חמש? אדון יקר, היא חצתה יממה! ובכן איש גס רוח שכמותך, תגובתך מזכירה את ההוא שרצח את הוריו, ומבקש רחמים בבית המישפט.. כיוון ש.. רק עכשיו היתייתם. אני לו אפתח בלוג,יהיה זה בישרא. תודה לך. אנא חסוך לעצמך אלקטרוני תשובה.

י.ש.

New member
אני מצפה לתשובה רשמית, רצינית

ולא לתשובה מנפנפת. תשובתך איננה לרוחי ולא נראית לי מספקת.

0r0r

New member
../images/Emo4.gif

אני ממש לא גאה בזה שחסמתי 3 אנשים אבל ממש לא (ובלי קשר זה היה וינטר שחסם
) אם אנשים היו כותבים הכל תחת אותו שרשור במקום להציף את הפורום התגובה שלי הייתה אחרת זה מה שחשבתי לנכון לענות בשרשור הזה מתוך כעס על מה שעשו וכך הגבתי זהו

bugbuster

New member
מר אוראור, תגובותיך אינן מספקות

אנו מצפים חמי בכיר ממך, רגיש ממך, ופחות לחוץ וגס ממך להגיב.

אז אני אגיב

אותם אנשים שנחסמו [על ידי] הציפו את הפורום, וממש לא בטעות. הצפת הפורום, או פתיחת הודעות חדשות על התקלה לא תעזור במילא, אחרי שנאמר לכם שהתקלה הועברה לטיפול.

bugbuster

New member
מר ויינטפרש, נראה לי שאינך יורד

לשורש הדבר. אין אני וכמדומני אחרים מעוניינים בתגובותיך. אלה כבר נמצאו כלא הולמות בהמעטה. אבקשך להעלות לפורום מי מעליכם, מי המבין שמעבר לתקלה ישנו כשל מהותי בהתייחסותך והיתייחסות עמיתך. נא העבאר הבקשה למי מעליך ובעל כישורים הולמים משלך.

0r0r

New member
../images/Emo41.gifהבעיות תוקנו

לכל מי שעוד לא שם לב

למעלה