שימו לב

mango man

New member
שימו לב

חבר`ה, אתם אוהבים בעלי חיים? כלבים? חתולים? איגואנות? אתם רוצים אחד בבית? תשכנעו את ההורים ותקפצו למכלאה הקרובה ביותר אליכם ואמצו לכם חבר! אני חברה בפורום ראשון ויש שם בחורה שמתנדבת (או עובדת) בעמותה "ראשון אוהבת חיות". הם מבקשים שתבואו לאמץ חברים בדחיפות כי אין להם כבר מקום לשכן את כולם. הנה דוגמא אחת:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=822&msgid=36555282 לפעמים בגלל העומס נאלצים להרדים כמה מהכלבים/חתולים... אז תעשו טובה קטנה, תאמצו אותם ותתייחסו אליהם יפה. כל כך חבל שכלב/חתול יומת סתם כך בגלל שאין לו מקום. למי שיש כלב/ה / חתול/ה בבית יודע שהם זקוקים ומחזירים אהבה בדיוק כמו בני אדם- ואתם, כאנשים, לא הייתם רוצים שיכלאו אתכם ושתחכו עד שמישהו ירצה בכם! כל כך כיף לחזור הבייתה ושיש מישהו שמקל אותך בליקוקים נביחות ומעניק לך כל כך הרבה תשומת לב! מי שהיה במכאלה של כלבים בטח יודע כמה כואב הלב לשמוע את הכלבים מייללים ובוכים כל זמן שאדם עובר קרוב אליו בשביל קצת תשומת לב! אני בטוחה של כלב שתאמצו יחזיר לכם אהבה ותודה כפליים!! בבקשה, תנו לחיות לחיות!

yo t a m

New member
שואה? ../images/Emo6.gif

לא זכור לי שהנאצים נהגו לאכול את גופות היהודים, ולא זכור לי שהם רצחו אותם בשביל לאכול אותם, ולא סתם מתוך הנאה סדיסטית/רצון "לטהר" את המין האנושי.

אין הרבה בעיה להשוות בין השואה

שעושים לבע"ח לבין השואה במלחמת העולם השנייה. חוץ מהעובדה שמתים הרבה הרבה יותר בע"ח מאשר ה-6 מיליון בשואה האנושית. אבל לא משנה,זה לא הנקודה. הנקודה היא שזו צביעות להגיד שאתה אוהב בע"ח ומצד שני לעשות להם שואה ולקחת מהם את הזכויות הבסיסיות שלהם.

blondifieD

New member
יש הבדל בין שואה לבין "השואה",

שואה זה הרס וחורבן. וזה מה שקורה בתעשיות הבשר, החלב והביצים.

blondifieD

New member
לא משכנע,

לאור העובדה ששואת בע"ח מתבצעת באופן חוקי, בקנה מידה עולמי, בכמות קורבנות שלא ניתן לדמיין.

yo t a m

New member
יקירי,

צריך להאכיל שישה מיליארד איש (ובכן, אולי לא 100 מיליון ילדים רעבים בעולם השלישי וכל זה, אבל זה משאיר לך 5.9 מיליארד איש), אתה יודע

blondifieD

New member
אתה לא משכנע במיוחד,

או בכלל. אם צריך להאכיל אותם, אולי תתרום את עצמך ל"צורך" הזה?

yo t a m

New member
כמה חבל,

שהם לא קניבלים
כשאני אראה יום אחד איגוד של פרות להגנה על העשב שהן אוכלות מהשמדה המונית, אני אפסיק לאכול פרות
(לא שאני אוכל פרות גם ככה, אבל אני אתחיל לא לאכול אותן מסיבות -אידיאולוגיות-)

blondifieD

New member
אתה,

באמת משווה בין פרות לעשב? אתה באמת לא יודע להבדיל בינהם?
אני מפסיק את השרשור כאן, אם תרצה יש את פורום זב"ח או צמחונות וטבעונות.

yo t a m

New member
זה לא העקרון,

יכולתי להגיד גם שהלביאות יפסיקו לאכול גנואים וכל דבר יפסיק לאכול כל דבר. מין שיפסיק לאכול את המזון שלו ימות. וזה די חבל, כי אני לא רוצה למות, ואני מאמין שרוב האנשים הלא אובדניים/טבעוניים בעולם לא רוצים למות. חוץ מזה, בלי האדם שיאכל אותן, פרות בעצם לא ישרדו ^^; הטבעונות משמידה את הפרות. זה נורא פשוט- אין פרות שחיות בטבע, כך שבעצם הן מתקיימות רק במסגרת חקלאית. אם כל האנשים יהפכו לטבעוניים, לא יהיה בהן עוד צורך, לא ירביעו אותן, ולכן בעצם כל הפרות בעולם ימותו ^^;

אני אסביר את עצמי

נראה לי שדי ברור שהבנאדם לא אוהב בע"ח אלא רק חיות שעירות וחמודות כמו כלבים וחתולים. לכן להם הוא דואג למצוא בית חם, בעוד שאין לו בעיה מעינוי של פרות, תרנגולות וכו' אי שם. לכן > זו לא צביעות. מצד שני הרעיון הכללי של זה בהחלט מעצבן

תגובה להרמיוני ולגזע

זה באמת היה נחמד אם כל האנשים היו דואגים לכל החיות: נגיד מוותרים על ספורט הדיג, הופכים לטבעונים, מאמצים את כל חיות המחמד הנטושות, ומפסיקים לטפח זנים גזעיים (וגם: מפסיקים לשרוף דלק ללא צורך, ממחזרים פסולת, וקונים רק מה שצריך). אבל מה לעשות שרוב האנשים לא עושים אף לא אחד מהדברים האילו. אז יש מישהו שדואג לחיות המחמד חסרות הבית. נראה לי לא לעניין להתחיל לנזוף בו: למה אתה דואג רק לחיות מחמד ולא לחיות אחרות?

למעלה