שימו לב

y a a n

New member
שימו לב

כל מי שמתנגד לעקירת יהודים מארץ ישראל כל מי שמסרב ליטול חלק בתכנית הטרנספר והגירוש ליהודים בלבד כל מי שמסרב להרכין ראש בפני אויבינו המרצחים ימ"ש מטה "חומת מגן" עומד לרשותכם

tombenarye1234

New member
אז אתה בעד מלחמה?

הרי לא יהיה אפשרי להגיע לשלום כשיש את ההתנחלויות האלה... מה שאתה מציע שנלחם בהם עד חורמה , כי הם שונים ממך?

hodaya151

New member
שונים?

ככה אתה מסכם את כל השנים של המלחמה שלנו בפלסטינים? רק בגלל שהם שונים? איפה אתה חי? באירופה\בתל אביב? או בארץ?

hodaya151

New member
אם הם יכניסו אותם בכוח

כמו עד עכשיו- אין ברירה. כמו שאנחנו לומדים לשמור על העורף שלנו הם צריכים למוד לשמור על שלהם. אם הם דוחפים ילדים אל מול הטנקים שלנו- לא אנחנו אשמים.

tombenarye1234

New member
"לא אנחנו אשמים"?!?!

אתה אומר שיש נסיבות בהם מותר לרצוח חפים מפשע , ועוד ילדים?!?!?! איזה מין קיצוני אתה?!?!?! אני המום רק מהתגובה הזאת...לרצוח תינוק חף מפשע מאינטרסים אישיים שלך?! יש לך בכלל גבול? או שגם אתה בעד לירות בנשים בהריון באותו המצב? אבל לא משנה...לא דיברתי בכלל על המצב הזה של תינוק כ"מגן". כשאתה מדבר על מלחמה כוללת , למה אתה מתכוון? להיכנס לבית של כל פלשתינאי ולירות שם בכל האנשים?

hodaya151

New member
מי דיבר על מלחמה כוללת?

ולא אמרתי שעצם זה שהם חיים מפריע לי לנשום- כמו אנשים מסויימים במדינה שאתה- קורא להם קיצונים. כל עוד אישה בהריון נמצאת במכונית שבורחת מהחיילים במחסום- מותר לירות עליה (לדוגמא) ומותר לפוצץ בתים שנורים מהם מרגמות- גם אם יש שם ילדים. הגבול הוא מה מסכן אותנו. וכל עוד אין פה מלחמה כוללת (ובע"ה גם לא תהיה- אין להם כלום לדבר כזה) זה הגבול, אני לא אמרתי שאנחנו נרד לרמה הנוראית של לפוצץ אזרחים סתם- זה ברור. מה שאנחנו עושים במה שאתה קורא לו כיבוש- זה להגן על עצמינו, לא להשמיד אותם.

tombenarye1234

New member
אז אתה מוכן לפגוע בחפים מפשע כדי

ל"נצח את הרעים" , נכון? אם אתה מוכן לזה , למה שלא נפציף את כל השטח הפלשתינאי? הרי המחבלים מתחבאים בתוך שטח זה...

hodaya151

New member
נכון.

אם עצם הפגיעה בחפים מפשע ששיכים לאויבים שלי תיתן לי ביטחון- אז זה נכון. למה לנצח את הרעים בתוך מרכאות? למה הם לא רעים בשבילך? אולי כי אתה לא מחשיב את עצמך כחלק מאיתנו? הרעיון שלך הוא רעיון של תנועת כ"ך- שפעם הייתי חלק ממנה- ועזבתי בגלל הקיצוניות-יתר שלהם. והם לא אומרים את זה בצחוק- הנקודה הראשונה באג'נדה שלהם היא להכניס את כל הפלסטינים למיכליות ולזרוק אותם לים- אם זה ממש בלתי אפשרי אז להעביר אותם לירדן או משו... אתה-> מוכן למות

tombenarye1234

New member
אני לא מוכן למות

אני מוכן לשלום. רגע , אז למה אתה לא בעד רציחת כל הפלשתינאים?

hodaya151

New member
אם זה ברור לי שכולם בעד הטרור-

וכולם לוקחים ויקחו חלק בטרור -> אז באמת למה לא. מסתבר שזה לא נכון- ולכן אני נגד (ואני בת), כי מי שלא מפריע לי שישב בשקט וימשיך לחיות במחנות הפרימיטיביות שהם בנו לעצמם. שיהנו. ואם אתה כזה חסיד שלום- יש לך בטח איזה נוסחא או פרוצדורה- איך בדיוק עושים את זה?

tombenarye1234

New member
רגע...

אבל התינוק שעומד מול הטרוריסט כשחייל צה"ל יורה על הטרוריסט , הוא לא מנסה לקחת חלק מהטרור. תראי את הדימיון- טרוריסט מתחבא מאחורי תינוק (חף מפשע) טרוריסט מתחבא בתוך שטח פלשתינאי (שטח שיש בו חפים מפשע) לדעתי , כמו בכל מדינה דמוקרטית , לאותם אנשים צריך להיות זכות בחירה ושוויון זכויות.

hodaya151

New member
אתה מחשיב אותם אזרחים פה?

זכות בחירה לכנסת? לא דיברנו אם כבר על מדינה משלהם? ו-יש לך אולי נוסחה לשלום? כי עם עם כזה אני לא חושבת שיש לנו סיכוי לשלום בעשור הקרוב. ואם יש לך טרוריסט שמתחבא מאורי תינוק- מה תעשה?

ערב רב

New member
נילחם בהם להגנה עצמית אם הם יחליטו

לנסות ולהשמיד את עם ישראל, ולא תהיה מלחמה מוסרית ומוצדקת מזו. אם אתה חושב שע"י טיהור אתני אלים של רבע מיליון יהודים תקנה את הפסקת האש של שונאי ישראל, אז אתה גרוע בדיוק כמוהם, ואולי אף יותר.

tombenarye1234

New member
"שונאי ישראל"

האדם שחוטף מכות במחסומים סך הכל רוצה ללכת לעבודה ולא איכפת לו מהסכסוך הזה... להגיד שהערבים רוצים לחסל את כל היהודים זה הגזמה טיפשית ופרנואידית...הרי בתקופה העות'מנית היה לערבים כוח לחסל את יהודי הארץ והם לא עשו כך. יש כ"כ הרבה ערבים שרוצים שלום ואתה דן אותם לחיים של סבל! אדם כזה , שחי בחיי סבל , מצד אחד אומרים לו "היהודים פוגעים בנו , מגדילים את ההתנחלויות , רוצים לרצוח אותך!!!". הוא הולך להפגין , בלי אלימות , והתגובה שהוא מקבל היא שיורים עליו. (והוא מפגין בעד שלום!) אדם כזה , שמנסה דרכי שלום ומה שהוא מקבל זה מלחמה , מבין שמה שהערבים הקיצוניים אמרו לו נכון! סה"כ אמרו לו "הם רוצים מלחמה" ומה שהוא ראה זה רק צד של מלחמה...

תגובה

אני לא מאחל לך שיקרה משהו למשפחה שלך או לך אבל תאר לך ש"אותו אחד שרוצה ללכת לעבודה" נושא עליו מטען חבלה שבדרך להתפוצץ בעבודה שלך או בבית ספר של הילדים שלך או פשוט להכנס לבית שלך ולהרוג את כל תושבי הבית בלי שום רחמים אז נראה אם עדיין תפרסם הודעות כאלו. החיילים במחסומים עושים עבודת קודש! ואם הם צריכים להביא למישהו מכות מידי פעם זה בשביל לשמור עליך ועל אחרים במדינה הזאת, ובמקום להתלונן אתה צריך ליהיות אסיר תודה להם!

tombenarye1234

New member
ואם הם מכניסים מכות בלי סיבה?

מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית. במדינה דמוקרטית אסור לתת לגוף מסויים כוח בלי ריסון. החיילים האלה , לא רק שהם מקבלים כוח בלי ריסון , אלא גם שולחים לשם נערים בני 18 , שעברו מאז שהם נולדו "תעמולה"... כבר בבי"ס שלי אני שומע ילדים שצועקים "מוות לערבים" , מורים משדלים אותם , שכאשר עוברים ליד שכונה ערבית בטיול שנתי , שלא יתחילו לריב עם ערבים... הילדים בבי"ס שלי הם אנשים כ"כ גזעניים , והם יחפשו כל סיבה בעולם כדי לפוצץ ערבי מכות... לילדים אלו תוך שנה-שנתיים יהיה נשק חי בידיים.

ערב רב

New member
על איזה כח אתה מדבר?

בעית הבטחון מס' 1 שלנו היום היא שאין לחיילים שום כח והערבים יודעים היטב שחייל חמוש כמוהו כאזרח, הוא רשאי להשתמש בנשקו רק להגנה עצמית.

למעלה