שימו פתק בתפוזLive...

שימו פתק בתפוזLive... ../images/Emo43.gif

אנחנו מזכירים לכם, שבמסגרת פעילותה של מפלגת פת"ק, המפלגה הפיקטיבית שרצה לכנסת על מנת להכות גלים בציבור, יתארח היום מר פנחס שם-בדוי, יו"ר מפלגת נקיון לאומי הוא יענה לשאלות הגולשים בנושא הקמת הקואליציה, דילים, סחטנות המפלגות הקטנות וכמובן שחיתויות של מפלגת לחצ, המפלגה הגדולה ביותר. האירוח יתקיים היום ב-20:00 בפורום מפלגת פתק. כולם מוזמנים.

Reutk

Active member
נצל"ש צריכה עזרה

טוב אני יודעת שבטח כבר רשמתם על זה אבל מה עדיף לקנות טאבלט לא של wacom אבל בגודל A4 או של wacom אבל לא בגודל A4

roychu

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תריצי חיפוש בפורום על טאבלטים, זה יהיה הכי טוב. היו לנו פה כמה שרשורים מכובדים על הנושא, ועם תשובות מצויינות

מתנדב

New member
פורים בא פורים בא

רבותי נפתח פורום חדש פורום "פורים" תוכלו לעלות תמונות מהתחפושות שהתחפשתם בפורים בשנה שעברה, או סתם להציע רעיונות למה להתחפש, ואיזה דברים כדאי לשים בתוך המשלוחי מנות?, ובכלל רעיונות לפורים, איך להעביר את היום...

Reutk

Active member
תודה רבה

הבעיה שהחיפוש לא עובד עכשיו ואני צריכה לחזיר תשובה לספק עכשיו אז אם מישהו מוכן בבקשה להגיד מה יותר עדיף?

roychu

New member
המ...

האמת, אני משוחד, ניסיתי וואקום ואחרים, ולמרות הגודל וואקום לוקח. מדוייק בהרבה יותר מהאחרים.

ailag

New member
שאלה שבטח נשאלה.

וואקום, היכן? פלונטר? (לא כ"כ סומכת עליהם..) ב"עתיד" (אל תקנו שם!) יש רק "acecaT" שנראה די עלוב, בבאג ראיתי acecaD סוף סוף, אבל גם עליהם אני לא סומכת. הם הוכיחו את עצמם כלא ראויים ("את לא צריכה חשמל להרד דיסק שקנית, הוא מקבל חשמל דרך הכבל שכבר מחובר (IDE). ובכלל, אין דבר כזה מפצל כבל חשמל למחשב".)

למעלה