שימו פתק- תפוזLive...

שימו פתק- תפוזLive... ../images/Emo43.gif

אנחנו מזכירים לכם, שבמסגרת פעילותה של מפלגת פת"ק, המפלגה הפיקטיבית שרצה לכנסת על מנת להכות גלים בציבור, יתארח היום מר פנחס שם-בדוי, יו"ר מפלגת נקיון לאומי הוא יענה לשאלות הגולשים בנושא הקמת הקואליציה, דילים, סחטנות המפלגות הקטנות וכמובן שחיתויות של מפלגת לחצ, המפלגה הגדולה ביותר. האירוח יתקיים היום ב-20:00 בפורום מפלגת פתק. כולם מוזמנים.

ברודי

New member
איזה יופי שיש לי הודעות לנצל"ש.

שוטטתי לי קצת ב-E! ומי שלא ביקר שמה ומעוניין אספתי כמה שטיקים. לוסי עונה על שאלות של מעריצים. סקר כזה על הכוכבים הכי קשוחים. יש שמה בסוף את לוסי. סביר להניח שזה ישן ולא רלוונטי אבל גם אם כן (וגם אם לא) זה עדיין חביב. אהה ו- זה הכי חמוד- אתר שלם על סאב-טקסט בכל הפרקים. שווה ומשעשע (למרות שעברתי על כמה פרקים והם לא ממש חידשו) זה לא שייך ל-E! אבל הם קישרו לזה שמה... חוץ מזה היה שמה הרבה כתבות וסתם למשועממים... לא משהוא מיוחד.

shanyz

New member
ייאא תודה! ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

shanyz

New member
מנצל"ש שרשור גם:)

אממ רציתי לשאול, לטד יש משקפיים כאלה גדולות שממש מכערות אותו לדעתי, ובתוכנית הוא הולך בלי.. הוא הולך עם עדשות? למה גם בחיי היומיום הוא לא הולך עם העדשות, או בלי המשקפיים? הוא הראה הרבה יותר יפה בלי משקפיים... =S

*זינה*

New member
זה דיי ידוע...

שג'וקסר הוא מגושם אמיתי ונופל כל שניה... לא?
עכשיו אנחנו יודעים סופסוף למה! ואוהבים אותו בכל מקרה.

shanyz

New member
אממ לא הבנתי ממש את הקשר:)

כאילו בגלל שיש לו דמות מגושמת שנופלת ונחבטת כל הזמן אז מורידים לו את המשקפיים כדי שהוא לא ייפצע? אז הוא הולך עם עדשות, או שהוא פשוט לא רואה טוב בזמן הצילומים?
את האמת, אני לא מתה עליו ממש.. רק בפרק : soul posession הוא היה ממש חמוד כשהוא בא לתת לזינה את המתנות המסורתיות לקראת החתונה.. אבל חוץ מהקטע הזה, הוא די מעצבן אותי:)

*זינה*

New member
זאת הייתה בדיחה…

כן, אפילו במצבי יש מקום לבדיחות (שאגב נובעות מהמצב הפתטי שאני נמצאת בו) התכוונת שבגלל שהוא לא עם המשקפיים הוא נופל כל הזמן… אבל זאת הייתה סתם בדיחה…

shanyz

New member
אאההה חחחה!! עכשיו קלטתי:) פחחח

אממ אבל עכשיו רציני, את יודעת אם הוא עם עדשות בתוכנית? אגב, אף פעם לא ראיתי מישהו בתוכנית עם משקפיים.... בתקופה ההיא עוד לא המציאות משקפיים!? חחה:) אממ.. ואיזה מצב פתטי את נמצאת...? :S

כבר קראתי פעם את התשובות של לוסי

אבל היה נחמד להיזכר. אהבתי במיוחד את הקטע של איך שהיא עבדה על טד ואת זה שהיא אמרה שרנה סקסית.

למעלה