שימו תמונות של אורנלדו כלגולס!!! אני חולה על לגולס
מ מרי בל New member 15/10/03 #2 לכל אלה שרק מצטרפים ומתים לראות את אורלנדו הכוסון (כן כן אנחנו מבינות אתכם גיל התבגרות ההורמונים יאטה יאטה היינו בסיפור הזה) תפסיקו לפתוח שירשורים חדשים או שתרשרו להודעה אחרת באוף טופיק או שתלכו לגלריות יש שמה תמונות של אורלנדו אני אישית מעלה לשמה תמונות
לכל אלה שרק מצטרפים ומתים לראות את אורלנדו הכוסון (כן כן אנחנו מבינות אתכם גיל התבגרות ההורמונים יאטה יאטה היינו בסיפור הזה) תפסיקו לפתוח שירשורים חדשים או שתרשרו להודעה אחרת באוף טופיק או שתלכו לגלריות יש שמה תמונות של אורלנדו אני אישית מעלה לשמה תמונות
B buffgirl New member 16/10/03 #3 וחוץ מזה, לכו לגלרייה!../images/Emo80.gif|מיוחדת| או לאתרים של אורלנדו!
G g a g a New member 16/10/03 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אל תעלבו, פשוט זה יוצר עומס על הפורום, וחבל לא לנצל את הגלריות והקישורים המדהימים.
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אל תעלבו, פשוט זה יוצר עומס על הפורום, וחבל לא לנצל את הגלריות והקישורים המדהימים.
L Lettuce Girl New member 16/10/03 #5 אווו! איזה מתוקות יש לי!../images/Emo15.gif אתן כאלה מושלות! יודעות את החוקים! עוזרות לחדשים! אווווווווו יש לי אנשים טובים בפורום! *מאושרת* *מנשקת את שלושתיכן מכל הכיוונים*
אווו! איזה מתוקות יש לי!../images/Emo15.gif אתן כאלה מושלות! יודעות את החוקים! עוזרות לחדשים! אווווווווו יש לי אנשים טובים בפורום! *מאושרת* *מנשקת את שלושתיכן מכל הכיוונים*
פ פרפר15 New member 16/10/03 #7 נ"ש../images/Emo32.gif אימ'לה אני מחר עושה עגיל בפופיק איזה פחדדדדדדד