שימו
הרשימה התעדכנה

חוגגים עם בובות

רשימת הצגות ואירועי בובות בחג סוכות
בובות בסוכות - חגיגת הצגות ילדים במרכז לתיאטרון בובות בחולון

ההצגות: "המתנות של לאה"
, "המסע הגדול של החייט הקטן" (הועלתה בבכורה בפסטיבל שנערך השנה בי"ם),
"מרק אבן " (עוד הצגה חדשה מבית היוצר של טל בן בינה) וההצגה הוותיקה יחסית, "הסנדלרית והגמדים" (ת' טוליק - ורד לבר) וגם יצירת המיחזור הארוכה

פרטים בקישור

בבית 9 בחיפה יעלו ההצגות: "ילד עוגייה" (הצגה חדשה של חברתנו חן שבוודאי עוד תספר לנו עליה בהרחבה), "אנשים קטנים" הצגתה של סנדרה נדרוב
תאריכים, שעות ועוד

תיאטרון הפארק בת"א (גני יהושוע - פארק הירקון) יארח את טל בן בינה בהצגות:
"הדייג ודג הזהב" יום חמישי 19.9 וביום שבת 21.9 בשעה: 11.00
"היפהפייה הנרדמת - הסיפור האמיתי" יום ראשון 22.9 בשעה: 11.00
"מרק אבן" יום שלישי 24.9 בשעה: 11.00
הקופה

סוכות בתיאטרון הקרון י"ם

כפי שתוכלו לראות בפרוספקט המצורף, גם בת' הקרון חוגגים את סוכות עם מגוון של הצגות מהרפרטואר שלהם לצד 2 הצגות חדשות:
"המסע הגדול של החייט הקטן" יצירתו של אורנן ברייר (תיאטרוני) שאותה הזכרנו כחלק מאירועי החג במרכז בחולון
ו "גברת כלום" הצגתה של רינת שטרנברג שכתבה, משחקת, מפעילה ואף היתה חלק מעיצוב ההצגה לצד עלינא אשבל שביימה

תיאטרון חפצים משעשע עם גוון ליצני בעיבוד חדשני לסיפור "הדייג ודג הזהב" המוצג דרך עיניה של גב' כלום, דיירת רחוב השמחה בחלקה ושכל עולמה הוא עגלת קניות עמוסה בשקיות ניילון וחפצים שונים שליקטה בשיטוטיה בעיר, עימם היא מטפחת יחסים מיוחדים ומפתיעים שמהם היא בוראת עולמות ומספרת סיפורים.

תושבי חיפה והצפון יוכלו לצפות ולהנות בהצגה המצליחה של הקרון:
בת המלכה והירח
שתתקיים ביום ראשון 22.9 בשעה: 11.00 במוזיאון חיפה לאמנות

**אופציות נוספות לבילוי עם בובות יתווספו במהלך הימים הבאים

ממשיכים ב
עם בובות

במסגרת אירוע "מי יבנה לי בית" בית ביאליק בת"א מזמין אתכם לצפות בהצגה:
"חנות של חיות"
תיאטרון הבובות ייקח את הילדים בחרוזים, בהומור וברגש אל אחד מן הרגעים הקסומים שהתרחשו בעיר שקמה מן החולות. לראשונה יוצג סיפורו המופלא של גן החיות העברי הראשון בתל אביב.
את ההצגה ביים שמואל שוחט (הדיבוק) שגם עיצב את הבובות וכתבו:מאיה האן ומיקי יונס.
יום שבת 21.9 וביום ראשון 22.9 בשעה: 12.00 לפנה"צ
כמו כן יתארחו במקום הצגות נוספות ( ללא בובות) "פרח חי" בליווי גיטרה וזר פרחים מציגה השחקנית-זמרת אסתי ניסים (הנפלאה וברוכת הכישרונות!!!)
את סיפור חייו של ילד בודד וחולמני שהפך למשורר גדול. בדרך מפתיעה הופכים הגיטרה והפרחים לדמויות ואביזרים מתוך השירים והסיפורים של ביאליק. במופע משולבים שירים מתוך ‘שירים ופזמונות לילדים’ ואגדת ‘שלמה המלך והדבורה’ ו"לירה מזהב" אגדת עם קסומה הטומנת בחובה מוסר השכל. גיבורי האגדה הם אב ובן, בדרך של חוכמה והומור מלמד האב את בנו כמה ערכים חשובים לחיים. השחקנית: נילי גפנן ( נילי ספרי לי, ההצגה: בת המלכה והירח).
מלבד ההצגות תוכלו לערוך סיור משפחתי בביתו של המשורר הלאומי ולבקר בבית העיר שהוא למעשה בניין העירייה הישן ולהנות מהמתחם כולו.
פרטים והזמנות

בתיאטרון יפו - המרכז לתיאטרון ערבי - עברי יתקיים בתאריכים: 26-28.9 פסטיבל יפו הבינלאומי ה7 להצגות ילדים
בין שאר ההצגות, המופעים והאירועים שהפסטיבל מציע, תעלנה גם 2 הצגות הקשורות לתחומנו
"קרקס הבובות" - ת' קומקום של אנדרי וקטיה אורבך
"השושנה ישנה" - יצירתה של נעמי יואלי בהפקת ת' הקרון
/docs.google.com/file/d/0B5Fr3DdA0wS3MEd3cmxGZWVwQm8/edit?pli=1" target="_blank" rel="nofollow">https://docs.google.com/file/d/0B5Fr3DdA0wS3MEd3cmxGZWVwQm8/edit?pli=1" rel="nofollow" target="blank">תוכנית הפסטיבל המלאה

התוכנית המלאה של פסטיבל יפו ה7

שנשמטה מההודעה הקודמת

בעמוד זה תוכלו למצוא את כל הפרטים ולחיצה במקום המתאים בראש הדף תפתח לכם את חוברת הפסטיבל

למהירי החלטה

הילה כהן - ניצן (ת' חובק עולם וההצגה: "החתול במגפיים) ושחקנית ת' הקרון תופיע עם:
"סיפור בשחור לבן"

תיאטרון סיפור דינמי הנע בין תחנות של שירים וסיפורים, ריקודים ופלסטלינה. עפ"י "שיר הברווזיים" ללאה גולדברג ו"מעשה בחתוליים" לע. הלל
מיועד לגילאי: 3-6
חנות ספרים - מרכז תרבות "סיפור פשוט" ( רח' שבזי 36 ) נווה צדק, תל אביב
יום ראשון 22.9 בשעה: 17.00 אחה"צ

מס' המקומות מוגבל ולכן מומלץ להזמין כרטיסים מראש!!!
לפרטים והזמנות

"מרק אבן" וטל בן בינה במוזיאון תפן

לא רק באזור ת"א והמרכז!
יש מספיק טל בן בינה גם לתושבי הגליל והסביבה והיא תתארח עם ההצגה החדשה שלה:
"מרק אבן"
גרסה קצת שונה של אגדה נושנה על קופיפה נבונה, על חשיבותה של נתינה ולמנה אחרונה, גם תזונה נכונה!
ההצגה מבוססת על הסיפור הידוע "מרק אבן" המוכר גם כ"מרק כפתורים". הפעם כל הדמויות הן בעלי חיים: קופיפה שובבה ומאד רעבה מגיעה ליער ופוגשת אוגר שלא מוותר על אף גרגר, ארנבת שרק חושבת שהיא מתחשבת וזאב-בודד... טוב לב, אך רעב!
בימוי ומוסיקה: עופר שלחין.
עיצוב: טל בן בינה וסטודיו "מרבה ידיים".
כתיבה, משחק והפעלת בובות: טל בן-בינה.
יום חמישי 26.9 בשעה: 12.00 לפנה"צ

פרטים נוספים וטל' באתר המוזיאון

"מוצרט הקטן" - הזדמנות נוספת

למי שלא ראה ולמי שרוצה לראות שוב את ההצגה המצליחה ועטורת השבחים, זוכת פרס פסטיבל חיפה 2008 ופרס הבמה לילדים ולנוער 2009
" מוצרט הקטן"
יצירתה של גדית כהן שגם מבצעת

בגיל 3 מוצרט הקטן כבר מנגן בפסנתר! בגיל 5 מלחין את היצירה הראשונה שלו! לאביו יש תוכניות גדולות עבורו, אבל יותר מכל מוצרט הקטן רוצה להיות … ילד. הצגה מסוגננת של שחקנית אחת בשילוב תיאטרון אצבעות ידיים, פאות גדולות וחפצים, ומלווה ביצירות מוזיקליות שהלחין וולפגנג אמדאוס מוצרט. ההצגה מטפלת בנושא ענק באמצעים זערוריים ומציגה סיפור מכמיר לב מלא בהומור ושובבות.
יום שני 23.9 בשעות: 10.00 בבוקר וב 16.30 אחה"צ
באולם קאופמן גיטר - מוזיאון ת"א (שד' שאול המלך)
ההצגה תופיע במסגרת פסטיבל ירון ה7 שיתקיים ב- 23-25 ספטמבר 2013 (סוכות) וכאמור יערך הפעם במוזיאון ת"א לאמנות

פרטים בקופה

שימו
הרשימה התעדכנה

רשימת ההצגות והאירועים שיתקיימו במהלך חג סוכות התעדכנה ונוספו לה עוד לא מעט אופציות לבילוי משפחתי או עם עצמכם, בעולם של בובות

שיהיה לכולנו
ומהנה

Chen Milyoner

New member
אז באמת הייתה לי בכורה להצגה

כמו שדודי אמר, הייתה אתמול הצגת בכורה שלי ההצגה החדשה שלי, במסגרת פסטיבל "אמנות תרבות רחוב" בחיפה, בעיר התחתית.
ההצגה הייתה בבית 9 בבוקר ובערב, וזו הייתה פעם ראשונה שהופעתי מול ילדים...זה היה מאוד מרגש, אחרי שנה בה אני מנחשת איך הם יגיבו, אם הם יצחקו
או יתרגשו- פתאום לשמוע את התגובות....היה מצויין ואני פשוט שמחה! אחרי שנה של עבודה הגעתי לרגע המיוחל. זהו, עכשיו יוצאים לדרך חדשה.
אני אעדכן מתי ההצגה הבאה- היום יש הצגה של חברה טובה, הצגה מקסימה בשם "אנשים קטנים", ומי שבחיפה בפסטיבל מוזמן לבוא

זהו, התרגשות...חג שמח לכולם ובשורות טובות

למעלה