שימו-
בעניין הניימדרופינג...

PORCUPINE

New member
שימו- ../images/Emo23.gif בעניין הניימדרופינג...

אני מוצא את הניימדרופינג שנכתב פה עד עכשיו כסביר פחות או יותר, והפורום עוד בחיתוליו כך שזו לא אמת-מידה. אני מבין את חברי הפורום שזה מפריע להם, ואת אלה שלא. אני לא רוצה למנוע ניימדרופינג לפני שכולם מסכימים על זה. מה שנעשה זה דבר כזה. גשו לסקר, ותצביעו. התוצאות יקבעו מה הולך לקרות פה בעתיד.

PORCUPINE

New member
לגבי ההודעה של StormLord על ביורק

אני לא חושב שהודעה כזו חסרת משמעות ועומק, מקומה בפורום מכובד זה. זוהי דוגמא להודעה שתימחק בעתיד.

אני מסכימה, אמירות כאלה הן תמיד

מיותרות. יכולת לכתוב שהמוסיקה שלה משעממת אותך, שהאלבום מסויים לא היה מוצלח, שהיא ממחזרת חומרים ולא מחדשת, שהיא סתם מנייריסטית אופנתית- ולפרט למה. אבל סתם לכתוב "זמרת נכה" זה לא ממש תורם לאף אחד....

StormLord

New member
אל תקחו ללב הכוונה היתה.....

שלפי דעתי בתור זמרת היא נכה לא ברגלים או בידים או אחת על כסא גלגלים פשוט לפי דעתי בלבד היא לא זמרת טובה \ נכה מצטער אם מישהו נעלב מזה אבל באמת מה אתם לוקחים ללב? :\

זה לא עניין שנעלבתי-אני לא נעלבת

בשם אנשים זרים ורחוקים שאני לא מכירה. אבל כשאנשים אחרים מתאמצים לכתוב ולהגדיר ולפרט, לזרוק משהו כמו איזה איכסה זבל וזהו, זה זלזול בדיון עצמו(במיוחד בצורת ההתבטאות). אין לי ואני לא חושבת שלאף אחד בעייה עם דיעות מנוגדות- להיפך- זאת המטרה, זה לא פורום סגידה לאמנים מסויימים, וזה יהיה רע מאוד אם הוא יהיה ככה. רציתי את כל הדיעות בעולם-ושאנשים ואנשות יסבירו למה זה בעצם כל הרעיון, הרי המטרה היא לא לסמן במחברת מי אוהב ומי שונא:)

PORCUPINE

New member
זה לא עניין של ´לקחת ללב´

זה פשוט לא מתאים לפורום. נקודה. שים לב להודעות אחרות שנכתבות כתגובה. אף אחד לא משתמש בתיאורים כאלה. שוב, אני חוזר ואומר. יש גבולות. וכאן בפורום, דברים כאלה לא יחזרו.

ובקשר לניימדרופינג:

לי אישית אין בעייה עם כמויות, אבל אני חושבת שכשממליצים על מוסיקאים שונים חשוב להסביר ולפרט כמה שאפשר (אפילו אם הם נחשבים מוכרים למדי) כדיי שאנשים שלא מכירים (אני
) יוכלו להבין במה מדובר.

למעלה