שימו
- הסקר הוחלף

Rivendell

New member
שימו ../images/Emo23.gif - הסקר הוחלף

ואתם מוזמנים להצביע בסקר החדש
תוצאות הסקר הקודם - 10 אוהבים יצירות "טריות מהתנור" 5 מעדיפים ספרים שכבר יצאו לאור 7 יקראו רק אם ימליצו להם על יוצר ספיציפי ואחד העיז ואמר "לקרוא? איכס".

murmur

New member
הייתי מת המכונת כתיבה

אבל לא הצלחתי להניח את טלפיי המטונפות על אחת שכזו

Athaclena

New member
מתכוון/ת "מת על"?

תשאל סבתות... אם כוונתך למכנית, אז נראה לי שלכל אחת מהסבתות שלי יש אחת, וגם לאמא. אם הם עובדות זו שאלה אחרת ולמה לך מכונת כתיבה?

Rivendell

New member
לי יש מכונת כתיבה

כמובן, אני לא כותבת עליה (זה טירוף), אבל זו ענתיקה מקסימה. שווה לשמור בבית רק בשביל הערך הסנטימנטלי.

Boojie

New member
כשהייתי קטנה, הייתה לי מכונת כתיבה

בבית - בספרדית, שההורים שלי הביאו איתם כשעלינו ארצה. מכונה של IBM. (מה אתם מסתכלים עלי ככה? IBM ייצרו מכונות כתיבה לפני שהם עברו למחשבים). מהסוג הישן, עם מנופים, לא עם כדור. כתבתי בה אז טקסטים באנגלית ובספרדית, רק בגלל שהיה. אגב, כמובן שעוד לא היה לי אז מחשב. את האיקס-טי הראשון ההורים שלי קנו כשכבר הייתי עמוק עמוק לתוך התיכון.

Athaclena

New member
כל אלה שאני מכירה הם עם מנופים

אבל הם לא נראים מספיק ענתיקות כדי להיות מעניינים...

murmur

New member
אני דווקא מתכוון מת ל..

ולצערי סבתות אין ולאמא אין. למה צמוכנת כתיבה, כי זה דבר נורא יעיל, אם אני רוצה לכתוב על המחשב לא פנוי, אני שונא לכתוב עם עט כי זה יותר מאמץ בשבילי, אז יש מכונת כתיבה.

cwen

New member
מעניין, לי דווקא בעט או עיפרון זה

מאוד זורם. לפעמים אני כותבת בכוונה בתוך מחברת ואז מקלידה למחשב תוך שיפורים. יש לפעמים רעיונות שיש לי תחושה שיצאו יותר טוב במחברת, וזה למרות שאני מקלידה באותה מהירות שאני כותבת בעט, ואולי אפילו יותר מהר.

Guy24Gold

New member
אני אישית לא יכול לכתוב עם דף ועט

הכתב שלי כל כך לא ברור, שאפילו אני לא מבין אותו אחרי כמה זמן. אני לא מחכה לבגרויות כשאני אצתרך לסכם את השיעורים, ואחר כך ללמוד בעזרתם. חוץ מזה, במחשב יותר נוח. אפשר לערוך חלקים גדולים וקטנים בסיפור, למחוק ביתר קלות ולהעביר פסקאות שלמות או משפטים ממקום למקות בקלות.

cwen

New member
אמנם הצבעתי לאפשרות שלוש

זאת אומרת, כל מה שיש - אבל שיהיה ברור שלא התכוונתי למכונת כתיבה! זה לא!

למעלה