שימו
: השבתת האתר

שימו ../images/Emo23.gif: השבתת האתר../images/Emo43.gif

בלילה שבין שבת לראשון, בין שלוש וחצי לאחר חצות (03:30) לשבע וחצי בבוקר (07:30) האתר יושבת בשנית בשל השלמת החלפת שרתים במטרה לשדרג את המערכת. עמכם הסליחה

y e t i

New member
../images/Emo207.gif זה דבר שיכול להוציא אדם שפוי מדעתו .

זהו אילן כהן אזרח ישראלי נכה ,נמצא מת מקור בתוך מכוניתו לאחר שנתקע עם פנצר ולא יכל להחליף גלגל בגלל נכותו. ולמה מת , כיוון שחברת איתורן סירבה למסור למשפחה את מיקומו של הרכב . היה ואיתורן הייתה מוסרת פרטים על מיקומו למשפחה ,היו מגיעים אליו בזמן ואדם זה היה חי היום .

ס22ית

New member
בושה.

ואיפה הציבור שעבר ליד וראה? טרגדיה עצובה.. במיוחד שהטכנולוגיה מתקדמת ומאפשרת..ואנשים נפטרים בגלל אטימות פרימיטיבית.

y e t i

New member
לי בכל אופן לא קרה עדיין שאיבדנו אדם

בגלל היפוטרמיה ( תת חום ) גם לאחר שעה שמצאו אותו אפשר בוודאות להציל אותו . לחינם הוא הלך וזה בוודאות , פשוט רוע לב . ואגב , כואב מאוד למות מקור הגוף מפתח כיווית קור איומות וזה גורם להאטת קצב הלב ,פשוט מוות בעינויים אין מילה אחרת .

dudusch

New member
אם להיות "סניגורו של השטן"

התוצאות של המקקרה המתואר הן טרגיות ללא ספק. עם זאת, ישנם חוקים ונהלים מסויימים, מטעם צנעת הפרט ("האח הגדול"?) ורק לגורמים מורשים יש אפשרות להשתמש בטכנולוגיה זו תחת הגבלות אלו ואחרות. הטעות הייתה שהמשפחה לא פנתה ישירות למשטרה, במיוחד לאור התשובה של המוקדן. לפי מה שצויין עבר זמן בין השיחה הראשונה למוקד החברה לבין מועד הפנייה למשטרה. זמן זה הוא הזמן שיכול היה לעשות את ההבדל.

y e t i

New member
אפשר לקבל את הכל ..

נהלים הוראות והנחיות כולנו כפופים להם מידי יום . מה שרוב העוסקים תחת הוראות והנחיות יודעים וחברת איתורן עדיין לא למדה ,שבכל כלל קיים היוצא מהכלל . שיקול דעת נכון לא מעבר , זה מה שהיה חסר במקרה הזה לכל המעורבים בעניין . ושוב , אני מוכן להניח כאן את הרשיון שלי לעסוק ברפואת חירום - את האדם הזה אפשר היה להציל בהנחה שבאמת סיבת המוות הייתה קור .

dudusch

New member
ונניח רק לצורך הויכוח

שהמבקשת היא חוקרת פרטית שמנסה לאתר בעל נואף. המוקדן, בהקשיבו לסיפור שובר הלב נענה לה מבלי לדעת שהיא "משחקת תפקיד" מוסר לה את המידע, והתוצאה היא תביעת גירושין. מי יחטוף? וכבר היו מקרים מעולם...

ס22ית

New member
אבל מדובר באדם נכה.

לדעתי צריך להכניס בכל הנהלים האלה נהלים נוספים, שהלקוחות יחתמו על טופס שמאפשר נתינת פרטים למשפחה. בשביל מקרים כאלה, לאנשים שיכולים להכנס למצוקה.

y e t i

New member
אין ויכוח כי אתה לא מתייחס לפרטים

אדם נכה על כסא גלגלים שנעלם עם רכבו , איך אתה כמוסר ההודעה תתאר את סיטאוצית הניאוף לכאורה למוקדנית של איתורן ? אני גם לא הייתי ממהר למסור פרטים , שוב שיקול דעת זה הגורם המכריע בעניין .

dudusch

New member
שיקול דעת..

המוקדן היה יכול לפנות למנהל המשמרת שיפנה למנהל שלו, שיפנה לייעוץ המשפטי. שיגיד שצריך אישור משטרה. ככה זה, כולם רוצים לשמור על הישבנים שלהם.

ס22ית

New member
חוקים ונהלים..

גם במשטרה יש כאלה, לא? גם במשטרה יש זמן מסויים עד שאפשר להגיש תלונה על מישהו שנעדר, לא?

dudusch

New member
במשטרה, להבדיל

יכולים לברר פרטים ולאמת את נכונות התלונה (אם הוא נכה, יכולים לברר על סוג הרכב - רכב נכים) וכו', מה שגורמים אחרים לא יכולים.

y e t i

New member
ראשית כל , איתורן יודעים שמדובר ברכב נכה

זה מצויין בפרטי הביטוח של הנוהג . ושנית ,המשטרה יצאה מטומטמת בעניין , כיוון שבישראל של היום ניתן לאתר אנשים דרך מכשירי הפלאפון שלהם . ולמשטרה יש אפשרות כזאת בלי צורך בכלל לערב את איתורן .

למעלה