שימו
: השבתת האתר

שימו ../images/Emo23.gif: השבתת האתר../images/Emo43.gif

בלילה שבין שבת לראשון, בין שלוש וחצי לאחר חצות (03:30) לשבע וחצי בבוקר (07:30) האתר יושבת בשנית בשל השלמת החלפת שרתים במטרה לשדרג את המערכת. עמכם הסליחה

Beautiful Scar

New member
DIE WITH YOU'R BOOTS ON~! ../images/Emo199.gif

אלוהים! אני פשוט חורשת על השיר הזה בזמן האחרון, אני מקשיבה לקאבר של SONATA ARCTICA שלו. הוא פשוט גרסא כ"כ יפה! חח והוא די משעשע אותי במקצת "If you're gonna die, you're gonna die, gonna die Die with your boots on" חחח "אם אתה הולך למות, ואתה הולך למות.. תמות עם המגפים שלך" טיפה אבסורד XD

sagi91

New member
הקאבר באמת יפה מאוד...

אבל אני עדיין מעדיף את המקורי :]

Beautiful Scar

New member
כן, כולנו:)../images/Emo199.gif

אבל סונטה זו אחת הלהקה הכי אהובות עלי בעולם!!! אני אוהבת כל שיר ושיר שלהם, בלי יוצא מן הכלל! :]]

barlevy

New member
אכן

אין כמו המקור.. מה שאדריאן סמית' עושה בשיר הזה על הגיטרות פשוט גאוני.. כיף לנגן את התפקידים שלו

Lu Tze

New member
זה סלנג.

המשמעות היא משהו בסיגנון "למות תוך כדי שאתה עושה משהו" או בתרגום יותר חופשי "למות כמו גבר". ואם כבר מילים משעשעות אז PROWLER.

Because Of May

New member
מחווה לפלויד וזפלין בסילבסטר-בארבי כ"ס 31.12

שליחי הבלוז מסיימים את שנת 2007 במחווה לשתי אגדות הרוק הגדולות מכולן "פינק פלויד" ו"לד זפלין" במסיבת סילבסטר ענקית ובלתי נשכחת שתימשך אל תוך הלילה - בואו להתחיל את שנת 2008 עם להקת הקאוורים מספר אחת בארץ! המופע יתקיים בבארבי כ"ס ביום שני 31.12.07 שעה 22.00. כרטיס: 70 ש"ח, להזמנות: 035188123. ברט וקנין - שירה, צ'לי סיגלסקי - גיטרות ושירה, ניב חובב - קלידים ושירה, ערן סנדרי - בס, שאול אליהו - תופים.

למעלה