שימו
: השבתת האתר

שימו ../images/Emo23.gif: השבתת האתר../images/Emo43.gif

בלילה שבין שבת לראשון, בין שלוש וחצי לאחר חצות (03:30) לשבע וחצי בבוקר (07:30) האתר יושבת בשנית בשל השלמת החלפת שרתים במטרה לשדרג את המערכת. עמכם הסליחה

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo79.gifBBC באמריקה חושבים שטרנסילבניה

הוא מקום שני ב-50 המועמדים לשירים טובים ב-2007..נו,השירים שעשו לנו את זהXD הנה הכתבה המלאה: http://www.bbcamerica.com/content/23/anglophenia.jsp?bc_id=798 והרשימה: Without further delay, these are the top 50 tracks of 2007: 50. "Autumnsong" - Manic Street Preachers 49. "Catch You" - Sophie Ellis-Bextor 48. "Crazy For You" - Groove Armada ft. Alan Donohue of The Rakes 47. "No U Hang Up" - Shayne Ward 46. "Delivery" - Babyshambles 45. "Books From Boxes" - Maximo Park 44. "I Wanna Have Your Babies" - Natasha Bedingfield 43. "Bitter End" - Nine Black Alps 42. "You! Me! Dancing!" - Los Campesinos 41. "Bigger Than Big" - Super Mal ft. Luciana 40. "Ruby" - Kaiser Chiefs 39. "Call the Shots" - Girls Aloud 38. "Some Kinda Rush" - Booty Luv 37. "Love Ya" - Unklejam 36. "Ankle Injuries" - Fujiya and Miyagi 35. "Secret Sunday Lover" - Ali Love 34. "No Man's Land" - Beverley Knight 33. "The Girls" - Calvin Harris 32. "Sheila" - Jamie T 31. "It's Not Over Yet" - Klaxons 30. "Relax, Take It Easy" - Mika 29. "Starz In Their Eyes" - Just Jack 28. "The Bomb" - New Young Pony Club 27. "Girls Who Play Guitars" - Maximo Park 26. "Merrymaking At My Place" - Calvin Harris 25. "Kingdom of Doom" - The Good The Bad and The Queen 24. "Flex" - Dizzee Rascal 23. "I Believe" - Simian Mobile Disco 22. "Run-Away" - Super Furry Animals 21. "Sexy! No No No" - Girls Aloud 20. "Anyway You Choose To Give It" - The Black Ghosts 19. "Flux" - Bloc Party 18. "Bird Flu" - M.I.A. 17. "The Magic Position" - Patrick Wolf 16. "Calm Down Dearest" - Jamie T 15. "Golden Skans" - Klaxons 14. "Valerie" - Mark Ronson ft. Amy Winehouse 13. "Overpowered" - Roisin Murphy 12. "Paper Planes" - M.I.A. 11. "Never Seen Your Face" - Bishi 10. "Get Down" - Groove Armada ft. Stush & Red Rat 9. "Heartbroken" by T2 ft. Jodie Aysha 8. "Our Velocity" - Maximo Park 7. "Second, Minute, or Hour" - Jack Peסate 6. "Don't Give It Up" - Siobhan Donaghy 5. "What's a Girl To Do?" - Bat For Lashes 4. "Song 4 Mutya" - Groove Armada ft. Mutya Buena 3. "Me and My Imagination" - Sophie Ellis-Bextor 2. "Transylvania" - McFly
1. "Fluorescent Adolescent" - Arctic Monkeys
תהנו

butbut

New member
../images/Emo26.gifיש המשך לעדכונים../images/Emo9.gif

אוליביה שואו[חברה של דני] עדכנה את העמוד שלה בעוד תמנות של מקפליי שהיא צילמה בעצמההיא צלמת. תמונות די יפות, הייתי אומרת, כנבו לראות בעצמכן: http://www.oliviashawphotography.com/main.html
יומן אירועים החדש של מקפליי לחודש הזה וההבא: 22 Dec 2007 10:45 Mcfly on UK Chan 4 show 10:50 am - video piece from NEC Arena night UK Chan 4 5 Jan 2008 17:30 More Mcfy footage on BBC Sound Sat BBC2 UK- BBC2 אנחנו בטח נקבלת מזה תמונות-או סרטונים
זהו.. תהנו

m i c k e y 15

New member
שונאת אותה~

זה כל כך מוזר לי שלדני יש חברה הרבה זמן אחרי שהוא היה לבד כ"כ הרבה זמן... ממש מוזר לי אבל..

butbut

New member
למה מוזר? הוא עם אוליביה די הרבה זמן..

כאילו..מעל חצי שנה..אולי אפילו שנה..

talosh1234

New member
אני דווקא שמחה בשבילו

הוא התבגר סוף סוף .. ולפי זה רואים שהוא לא מחפש יותר סטוצים .. עם כל זה שאני אוהבת אותו , סליחה; מעריצה אותו כיף לי לראות אותו מאושר :]

butbut

New member
חח קשרים פשוטים עם בנות שגרות בUK

הן נדחפות לכול העדכונים האלה ביום לפנינו..LOL

גילולית

New member
חח איזה כיף להן! עכשיו הבנתי ש..(סוגשלחפירה)

אוליבה הלזה(מילה שחברות שלי המציאו= מעצבנת) הזאתי גונבת לי את כל החלומות!!!לא רק שהיא חברה של דני
היא גם צלמת(כן כן, כאפות שכמותי אני רוצה להיות צלמת)!! זה לא הוגן.. סתם האמת אין לי שום דבר נגד החברות שלהם, כאילו הם בחיים לא יכירו אותי ושלא ידבר על יצאו איתי כי מה לעשות, בוא נודה בזה, החיים הם לא פאנפיק.. והחברות שלהם משמחות אותם אז דווקא נחמד לי שיש להם חברות אחרת הם היו ממורמרים ולא מצחיקים..

butbut

New member
חח מה רע בלהיות צלמת../images/Emo35.gifאני מתה על צילום^^

LOL ת'אמת? גמני שמחה שיש לדני חברה-זה לא כייף להיות בודד. וחוץ מזה עצם זה שנולדנו בארצות שונות[מקצבי הארץ האחרים] אומר שאף אחת כאן לא נועדה להיות איתם..אחרי הכול הגורל כבר שיחק להם לא?. בכול אופן...XDD אני ממש אופטימית. XD

just orr

New member
מקום שני חעחע ../images/Emo3.gif

מגניב XD יואו איזה כיף לאוליביה... >< היא מצלמת את חבר שלה ואת הלהקה שלו בהופעות
אבל יצאו תמונות יפות
תודה על העידכון D:

butbut

New member
../images/Emo26.gifאנשים שמתחזים לדני במסנג'רLOLכנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלו רשימת הכתובות של האנשים שמתחזים לדניXDD במסנג'ר קורע: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] XDDD
בוט.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifטנקס בוט!!../images/Emo13.gif

היא באמת מצלמת תמונות יפות.. אבל דאגי מופיע רק באיזה 2/3 >< תודה!! וטרנסילבניה מקום שני? יפה..

למעלה