שימו כוווווווווווווווווולם אם תיכנסו לקומונה שלי תראו הפתעה גדולה {בהחלט שקשורה באורלנדו בלום}
O orbu7 New member 3/2/06 #1 שימו../images/Emo23.gif כוווווווווווווווווולם../images/Emo70.gif אם תיכנסו לקומונה שלי תראו הפתעה גדולה {בהחלט שקשורה באורלנדו בלום}
שימו../images/Emo23.gif כוווווווווווווווווולם../images/Emo70.gif אם תיכנסו לקומונה שלי תראו הפתעה גדולה {בהחלט שקשורה באורלנדו בלום}
ז זוארץ שולט New member 4/2/06 #2 שני דברים בבקשה../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif א. כיוון שזה פורום אורלנדו בלום וההודעה לא קשורה באופן ישיר אליו, בבקשה לשרשר בפעם הבאה להודעה קיימת. ב. נכנסתי לקומונה [משעמם לי, נו ] ואין שם כלום O_ם
שני דברים בבקשה../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif א. כיוון שזה פורום אורלנדו בלום וההודעה לא קשורה באופן ישיר אליו, בבקשה לשרשר בפעם הבאה להודעה קיימת. ב. נכנסתי לקומונה [משעמם לי, נו ] ואין שם כלום O_ם
K kittycatbone New member 4/2/06 #3 ידעתי שזה מה שיהיה.. סתם פרסומת לקומונה כדי לגרום לנו להיכנס, למרות שאין שם באמת משהו על אורלנדו בלום.. :|
ידעתי שזה מה שיהיה.. סתם פרסומת לקומונה כדי לגרום לנו להיכנס, למרות שאין שם באמת משהו על אורלנדו בלום.. :|