שימו
כל חברי הפורום המדהים הזה

טיפקסית

New member
שימו ../images/Emo23.gif כל חברי הפורום המדהים הזה

ביום שני הקרוב 3.10 בשעה 20:20 בערוץ 2 ישודר בשידור חוזר סרטו של חיים הכט "טיסה אחת בשבילינו" המתעד את מסעה של משלחת חיל האוויר הישראלי אל פולין לרגל חגיגות יובל לחיל האוויר הפולני,ובמסגרתן ביצעו חברי משלחת חיל האוויר הישראלי מטס חגיגי מעל למחנות ההשמדה אושוויץ-בירקנאו. בואו נפתח את השנה החדשה עם זיכרון אחד קטן,ונזכור את אלו שחלמו ולא הספיקו להגשים. מומלץ בחום לראות ולהתרגש!! שנה טובה לכולם

מנצלש"ת

אני לא יודעת מי מכם קרא את המוסף 7 לילות של ידיעות אחרונות. אבל ישנה כתבה על 100 הדיסקים הכי טובים ובמקום הראשון נבחר אפר ואבק של יהודה פוליקר שהופק ביחד עם יעקב גלעד. כל מי שיצא לפולין בטוח מכיר את השירים מהדיסק הזה ואני מקווה שזה יסמל לכולכם את מה שזה סימל לי......................

irashady

New member
וואי איזה כיף!!! אני מתה לראות את

זה שוב!!! הראו לנו את זה כשהיינו בדרך לאושוויץ

trigotrigo

New member
תודה !תודה! תודה! תודה! ושוב תודה!

לא הספקתי לראות את הסרט... אני אקליט אותו הפעם, ללא ספק!

trigotrigo

New member
כן יירבו

הארכיונים האלה מתעתדים להפוך לזיכרון היחיד של מה שקרה..

irashady

New member
זה כ"כ עצוב...

מעניין אותי לראות מה יהיה עוד כמה שנים עם הזיכרון של השואה... כשיבואו כל המכחישים וכבר לא יהיו עדים חוץ מאיתנו כמובן... אבל עדיין לא אנשים שחוו את זה על בשרם מה שמעודד זה שכל הנאצים שלא נתפסו גם הם ימותו עד אז

אבל יש הקלטות של הניצולי שואה../images/Emo77.gif

שמספרים מה עבר עליהם..... ומי שמכחיש תשואה- שימשיך לחיות באשליות שלו.... אנחנו היינו שם וחווינו משו כ"כ חזק שאין מצב שניתן לזה להישכח!!!! א-ב-ר!!!

למעלה