שימו
למשהוא מעניין

שימו ../images/Emo23.gif למשהוא מעניין

באחד המיילים האחרונים שלי לוועד האולימפי , כתבתי שיש ירידה במספר הספרטאים וזה עובדה , מה שענו לי שקודם כל זה לא נכון , שעכשיו יש 36 ספורטאים ובסדני היו גם 36 ספורטאים , אבל כולם ספרו את השחיינים אורן אזרד ואלכסי מנז'ולה שבאו בתור מחליפים ל- 4*100 ולא שחו דקה אחת , ואת כפיר גולן ומיקי בר יהושע שבאו בתור מחליפים ב-4*100 באתלטיקה . חוץ מזה שאני מכין עכשיו את הלוח המלא של השתתפות ישראלים ויש הרבה יותר פוטנציאל להשתתפות נציגים ישראלים בכל השלבים . אם לא הבנתם אז דוגמאות : למשל בטניס יחידות אנה יכולה להשתתף עד הגמר ב-7 סיבובים , או בטניס שולחן גם 7 סיבובים . אגב הפוטנציל של השתתפות ישראלים בסידני היה 127 פעמים . - עוד לא סיימתי את הפוטנציל עכשיו אבל זה כבר בימים הראשונים נראה הרבה יותר . מה תגובתכם ???

nitsansh

New member
אזרד, מנז'ולה וגולן כן השתתפו

מיקי בר-יהושע היה מחליף ולא השתתף, אבל היה חבר במשלחת האולימפית לכל דבר ועניין... תמיד ספרו גם ספורטאים שלא השתתפו בפועל בתחרויות, והיו כאלה גם בעבר... היה אחד מחללי מינכן שנרצח ביום שהיה אמור להתחרות, היה מתאגרף בסיאול שהוגרל להתחרות ביום כיפור ולא השתתף, מנסדורף נפצע ולא השתתף בברצלונה... ובטח גם היו שחקנים בנבחרות הכדורגל במכסיקו ומונטריאול שלא שיחקו...

nitsansh

New member
בטניס יש 6 שלבים עד לגמר

ובטח אותו דבר בטניס שולחן... לא ברור לי מה המטרה של ספירת "תחרויות פוטנציאליות" ואיך אתה סופר את זה... אתה גם סופר כמה קרבות יש במקצועות הקרב למיניהם וכמה שיוטים בשייט?

nitsansh

New member
וגם כמה תרגילים בהתעמלות???

אז הפוטנציאל בשביל גופמן זה 18... בשביל פיסצקי 8 או 12 (תלוי אם יש גמרים בכל מכשיר) שיוטים זה 11 לכל אחד (או צמד) אם אני לא טועה... מס' קרבות תלוי במס' המשתתפים, ובג'ודו אם יורדים לרפשרג' יש יותר קרבות מאשר מי שמגיע לחצי גמר... אני לא מוצא הגיון בספירה הזאת, לכל ענף ומקצוע יש את המאפיינים שלו ואין טעם לעשות השוואה כזאת...

PRINCER

New member
באמת חסר הגיון

הרי אנחנו מעדיפים שהג'ודאים שלנו יגיעו לחצי הגמר מאשר שיפלו לרפסז' ויש הרבה דוגמאות כאלה.

למעלה