שימו
- נא לקרוא ולהפנים!

שימו ../images/Emo23.gif- נא לקרוא ולהפנים!

תקראו לזה הודעה מנהלתית, אבל יש לי כמה נקודות שיש להבהיר: 1. ממש עכשיו סיימתי למחוק שורה של הודעות שמצאתי אותן שלא במקום- הודעות פוגעניות, משמיצות, מעליבות, התנצחויות אישיות בין חברי הפורום ובכלל- תכתובת אישית שביקשתי במפורש שלא יהיו פה. אם אתם חשים שמישהו פוגע, מעליב, משמיץ אתכם-או אם יש הודעה שלטעמכם מקומה לא בפורום- פנו אליי במסר אישי ואבדוק את הנושא.כנ"ל ביקורת עליי כמנהלת. אני מצרפת לכם עכשיו לינק לתקנון הפורום (על אף שהוא נעוץ באופן בולט ביותר בראש הפורום) ואתם מתבקשים בבקשה לקרוא אותו ולהפנים את הכללים שבו, שלא נקבעו מתוך גחמה, אלא מתוך רצון להפוך את המקום למסודר ונעים לגלישה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1368&a=61054&c=6521&sc=0&ssc=0 2. לאחרונה אני מוצאת את עצמי שולחת יותר ויותר מסרי אזהרה לגולשים שמתעקשים לכער את פני הפורום, כנראה בגלל אינטרס שיש להם אחרי שהגיעו מפורטל מתחרה. אני מבקשת: אם אתם לא אוהבים את הפורום,חושבים שהוא מתחת לרמתכם, מתחת לרמתו של הפורום המתחרה- אל תהיו בו. נקודה. רוצים לבוא ולהשמיץ את הפורום, ו/או לשים קישורים לפורטל המתחרה? קחו בחשבון שהודעותיכם יימחקו ללא אזהרה ותוזהרו בחסימה. פעם זה בסדר, פעמיים-הבלגנו, פעם שלישית זה כבר בולט ומרגיז. 3. אנחנו מנסים לשמור על פורום רציני שנוגע לנושאו. הערות מסוג "היה בום על קולי כי חבר שלי למילואים הפליץ לידי"- לא מקובלות, פוגעות בחברי הפורום ומלגלגות לנושאו. גם הודעות כאלו- יימחקו. אם אין לכם משהו להגיד שקשור לנושא הפורום בלי לרדת עליו- עדיף שתימנעו מזה. 4. נא לשרשר! לא ייתכן שייפתחו כאן הודעות חדשות ובלתי נחוצות כמו פטריות אחרי הגשם, כשיש בד"כ למה לשרשר, או לנצל"ש. חבל. מקווה להמשך גלישה נעימה יותר.

חפY

New member
נצל"ש- כאשר יתגלו חוצנים.. ../images/Emo153.gif

1. כיצד לדעתכם האנושות תגיב אם וכאשר יתגלו חוצנים באופן פומבי לעיני כל העולם? כיצד אנשים יגיבו? לדעתי, תהיה בהתחלה התרגשות גדולה אבל אחרי כמה ימים נחזור להתעסק בעניינים שלנו, היומיומיים, הארציים. והאם בעקבות אירוע כזה משהו ישתנה מבחינה דתית, פילוסופית, אינטלקטואלית, פוליטית וכו'? מה דעתכם? אשמח לקרוא דעותיכם בנושא! נא לנמק! 2. כיצד, לדעתכם, ניתן לשכנע את התקשורת להקדיש פינה רצינית ומכובדת, על בסיס קבוע, לנושא העב"מים והחוצנים? אני נכשלתי בכך. אשמח לקרוא תגובותיכם. אנא נמקו!

חפY

New member
ברצוני להפנות את תשומת לבכם

להודעתי הנ"ל. אודה באם תתייחסו.

ושוב אגיד...זה לא המקום לשרשר אליו.

תניח להודעה המנהלית ותפתח הודעה חדשה, או נצל"ש למקום אחר. ובכל מקרה-אתה לא יכול להכריח אנשים להתייחס...

Gilliana

New member
ישר כח חרפושית ../images/Emo13.gif

זו היתה הודעה ישר ולעניין. שיהיה רק בהצלחה!

למעלה