שימו
- פורום 'תפוז למען הקהילה'

Avihu S

New member
שימו ../images/Emo23.gif- פורום 'תפוז למען הקהילה'

החלטנו היום בהנהלת הפורומים להכניס את הפורום למצב של ניטור. ניטור הוא מצב בו לפני שהודעה עולה לפורום, היא צריכה לעבור את אישור מנהלי הפורום. החלטנו להכניס את הפורום לניטור, בכדי לטפל בבעיות שעלו וצפו מבלי להחריב את העשייה ואת הרצון העז של רוב האנשים בפורום לתת מכל הלב. אנו מחזקים ידי המנהלות ומקווים שהשקט יחזור והניטור יוסר.

33 אבי

New member
יישר כח

כבר רואים שקט יחסי . ככה אפשר לעזור בשקט ובנחת בעזרת ה'.

K a t u s h k a

New member
../images/Emo24.gif כל הכבוד!!!

באמת הגיע הזמן. מה שקורה כאן זה סיוט. וכל מה שנשאר זה להסתכל מהצד איך שה
החם שלנו נהרס. שמחה לחזור למשפחה אוהבת

Avihu S

New member
ניטור משמעו בקרה

יותר אדוקה על הפורום. כך שיהיה יותר קל, לפחות בימים הקרובים, לדאוג לכך שהודעות שכל מטרתן התססה והפצת מסרי שנאה לא ימצאו את מקומן בפורום.

cial 1

New member
ערב טוב לאביהוא .והסקופ של מיכליתשלהצאט.אני.ב

בעד. ולהמשיך הלאה יש מה לכבד את המקום הזה יש לני לפנות. יש שם למעלה נעמי פסי ו..נירה63 ויחד איתך אביהוא ניתן גישור בריא לעשייה - לפורום הגדול תפז למען הקהילה. הכול יחד . ערב טוב לך ולכול הנכבדים כאן.. בעד הניטור.

מיכל 1976

New member
מעולה שיש שליטה

רק חבל שהביאו לרמה כזאת זה הבית שלנו המקום מענה אפילו לנפש למלא אנשים שאים להם לאן לפנות..... מקווה שיחזור השקט והשלווה ולהבא לא לפחד לחסום כתובות IP מי שהורס לא מגיע לו להיות בפורום שכזה גועל נפש לירוק בבאר ששותים מימנה.....

עד עכשיו כמעט ולא הגבתי.

למרות (ואת זה יודעת נעמי פסי היקרה) שגם אליי למסרים קיללו וניסו לעצבן אותי, החלטתי ביחד עם נעמי לא להתייחס לזה. אז בגדול אני רוצה לברך על היוזמה הברוכה לגבי הניטור. ישר כוח

למעלה