שימו שימו לאל אלה שאוהבים את מאי - הכנתי ספר ציטטות קטן. להדפיס ולתלות על הקיר! |לב
M MARMELAD New member 31/1/02 #1 שימו ../images/Emo23.gif שימו ../images/Emo23.gif לאל אלה שאוהבים את מאי - הכנתי ספר ציטטות קטן. להדפיס ולתלות על הקיר! |לב
שימו ../images/Emo23.gif שימו ../images/Emo23.gif לאל אלה שאוהבים את מאי - הכנתי ספר ציטטות קטן. להדפיס ולתלות על הקיר! |לב
מ משנה תורן New member 1/2/02 #3 ../images/Emo47.gifלדעתי יש כאן משהו...מאי אלילית כאילו...מה קורה כאן?! מאי, מסתבר שאת ממש אלילה! פיך מפיק פניני חוכמה על ימין ועל שמאל אני חושב שצריך לתגמל אותך בהתאם...רק נחשוב איך בדיוק...
../images/Emo47.gifלדעתי יש כאן משהו...מאי אלילית כאילו...מה קורה כאן?! מאי, מסתבר שאת ממש אלילה! פיך מפיק פניני חוכמה על ימין ועל שמאל אני חושב שצריך לתגמל אותך בהתאם...רק נחשוב איך בדיוק...
M .m New member 1/2/02 #4 הסמקתם אותי ../images/Emo9.gif האמת היא שנורא ריגשתם אותי... וממש אין לי מילים... אז פשוט - תודה. הכי בעולם mai
הסמקתם אותי ../images/Emo9.gif האמת היא שנורא ריגשתם אותי... וממש אין לי מילים... אז פשוט - תודה. הכי בעולם mai
מ משנה תורן New member 2/2/02 #5 ../images/Emo140.gifכנראה שמגיע לך...../images/Emo142.gif אני באמת שלא יודע מאיפה מגיעה כל החנופה הזאת...בא לי טבעי...
../images/Emo140.gifכנראה שמגיע לך...../images/Emo142.gif אני באמת שלא יודע מאיפה מגיעה כל החנופה הזאת...בא לי טבעי...