שימו
: שם הפורום שונה

שימו ../images/Emo23.gif : שם הפורום שונה

שיניתי את שם הפורום מ"התעמלות" ל"התעמלות ואקרובטיקה". אני יודעת שאקרובטיקה זאת גם התעמלות, וזה כאילו שאני חוזרת על עצמי ואומרת "אתלטיקה קלה וקפיצה לרוחק". רציתי "התעמלות מכשירים ואקרובטיקה" אבל אין מקום, אפשר רק עד 21 תווים. חשבתי שאם הפורום ייקרא התעמלות ואקרובטיקה, זה קצת ירמוז יותר על נושא הפורום, וכך נוכל להימנע מאנשים שחושבים שזה פורום לחיטוב הגוף או להתעמלות נשים במתנ"ס וכו'. מכאן אני רוצה לפתוח שרשור בנושא הצעות לשם הפורום. אשמח לראות הצעות שונות!

אמא לה3

New member
סחטיין עלייך!!!

תתחדשו!!! ו... תודה, אני מקווה שזה יעשה את העבודה ועוד מתעמלות יצטרפו אלינו, ואולי, גם עוד מאמנות/מדריכות.

daksha2

New member
הממ... אולי יש אפשרות...?

אין לך אפשרות לבקש באופן מיוחד שתפוז ישנו את השם של הפורום ל"התעמלות מכשירים ואקרובטיקה" דרך המערכת שלהם, ולא דרך הפאנל ניהול שלך? כי אני חושבת שבהחלט יש אפשרות כזאת, יש פה כמה פורומים שהשמות שלהם עולים בהרבה על 21 תווים...

daksha2

New member
הנה:

מס' דוגמאות, לא עברתי על הכל: אולימפיאדה וספורט הישגי - 23 האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית - 29 כתיבה יצירתית ופסכולוגית - 23 לימודי ביולוגיה ומדעי החיים - 27 ויש עוד... "התעמלות מכשירים ואקרובטיקה" זה רק 25 תווים ככה שכן יש שמות שעולים עליו במספר התווים...

הו שלום

איזה אורח! שנים שאני מחפשת אותך במסנג'ר ואתה לא מחובר. יש לי מלא שאלות אליך

למעלה