שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif
בעקבות פתיחת האתר שלי ושל חברתי (אתרים חסרי ריטינג) כדי למשוך יותר רייטינג לאתר אני מארגנת תחרות אתרים, האתר שיזכה בתחרות יזכה להתפרסם בעמודים הראשיים של כל האתרים שהתחרו, באתר שלי שישתתף גם כן בתחרות יהיה פורום באותו נושא השאירו פורום לאחר הצבעתכם את שמכם ואת האימייל ואני ותישתתפו בהגרלה משיזכה בהגרלה יזכה לפרסום אתורו בעמוד הראשי לכל מי שהשתתף בתחרות
בקשה אחת: אם יש לכם אתר עם המון רייטינג אל תשלחו אותו לתחרות כי המטרה של התחרות זה למשוך רייטינג לאתרים... אם האתר שלכם חסר רייטינג שחו לי באימייל או באייסי או באתר: שם: גיל: אזור מגורים: אימייל: אייסקיו: כתובת האתר: שם האתר: קצת על האתר: על האתרים יהיה קצת בעמוד התחרות באתר הבא: http://city.boom.co.il/yael_le האתרים שמשתתפים בתחרות:
בעקבות פתיחת האתר שלי ושל חברתי (אתרים חסרי ריטינג) כדי למשוך יותר רייטינג לאתר אני מארגנת תחרות אתרים, האתר שיזכה בתחרות יזכה להתפרסם בעמודים הראשיים של כל האתרים שהתחרו, באתר שלי שישתתף גם כן בתחרות יהיה פורום באותו נושא השאירו פורום לאחר הצבעתכם את שמכם ואת האימייל ואני ותישתתפו בהגרלה משיזכה בהגרלה יזכה לפרסום אתורו בעמוד הראשי לכל מי שהשתתף בתחרות