שימו

yael le

New member
שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

בעקבות פתיחת האתר שלי ושל חברתי (אתרים חסרי ריטינג) כדי למשוך יותר רייטינג לאתר אני מארגנת תחרות אתרים, האתר שיזכה בתחרות יזכה להתפרסם בעמודים הראשיים של כל האתרים שהתחרו, באתר שלי שישתתף גם כן בתחרות יהיה פורום באותו נושא השאירו פורום לאחר הצבעתכם את שמכם ואת האימייל ואני ותישתתפו בהגרלה משיזכה בהגרלה יזכה לפרסום אתורו בעמוד הראשי לכל מי שהשתתף בתחרות
בקשה אחת: אם יש לכם אתר עם המון רייטינג אל תשלחו אותו לתחרות כי המטרה של התחרות זה למשוך רייטינג לאתרים... אם האתר שלכם חסר רייטינג שחו לי באימייל או באייסי או באתר: שם: גיל: אזור מגורים: אימייל: אייסקיו: כתובת האתר: שם האתר: קצת על האתר: על האתרים יהיה קצת בעמוד התחרות באתר הבא: http://city.boom.co.il/yael_le האתרים שמשתתפים בתחרות:

ניצו"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היום יצא הסרט החדש של התאומות- "WHEN IN ROME"
הייתי ביום שישי בקניון רמת אביב כדי לקנות נעלי ספורט חדשות ונכנסתי שם לסטימצקי וקניתי 3 ספרים של התאומות
איזה סבבבבבבבבבה....

shelly cool

New member
נו ב´מת../images/Emo70.gif אריאלה../images/Emo70.gif

אף אחד לא עונה לילעל ואת חייבת לנצלש שירשור ולהשוויץ
נו ב´מת

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

א. זו אשמתי שאף אחד לא עונה ליעל
לאאאאאאאאאאאא
למה, אם אף אחד לא עונה להודעה כלשהי אז אסור לנצל אותה
מתי קבענו את הכלל הזה
לא זכור לי... אה כן... זה בגלל שהוא לא קיים
ב. להשוויץ
אני לא ניסיתי להשוויץ
ניסיתי לשתף אתכם
אם את חושבת אחרת את מוזמנת לא לקרוא יותר את ההודעות שאני כותבת חמודה שלי....

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאמממ... שלי...

הערה לא כ"כ במקום

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifשלי להכנס מהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני כזאת מטומטמת
די אני כזאת דפוקה
התכוונתי לכתוב שאריאלה- ניצול לא במקום....... די שלי אני מה זה מצטערת
סורי
אוקיי עכשיו אריאלה (וכולם..) כנסו לכאן ותדעו איך לנצל- עוזר מאד

באמת שאני לא מבינה מה הבעיות...

כבר קראתי את הקישור שנתת ממזמן. אני לא מבינה מה היתה הבעיה בכך שנצלתי את השרשור הזה. גם את, קארין, וגם שלי (הטלית שכולה תכלת) לא הגבתן להודעה של יעל... אז אל תתחילו להתחסד לי פה טוב

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאמממ... אריאלה...

להתחסד
לא... לא... אבל בכל זאת- עוד לא ענו לה ו.... טוב, אתן יודעות מה
עזבו
אני לא רוצה לריב ממש לפני המפגש
אני רוצה שכולנו נחיה בהרמוניה אחת גדולה של שמחההההה
חחחח..... סתאאאאם... אבל בכל זאת- בואו נעזוב את זה- אריאלה, סליחה, לא הייתי צריכה להתערב. שלי, גם סליחה- לא הייתי צריכה להתערב.

shelly cool

New member
שמעי, אריאלה, היית יכטלה לפחות להגי

ב להודעה של יעל ואז לנצל
זה ממש לא יפה

yael le

New member
איזה פורום...

חם
אתם ממש זוועה באנדם מבקש עזרה, עושה משהו, מפרסם משהו ואתם- ניצול שירשור
אז הניצול שירשור שלכם תקוע לי בתחת
בפורום המורדים ענו לי לפחות

לי אין אתר../images/Emo85.gif

עם היה לי אתר הייתי כותבת לך פה עם היה למישהו פה אתר הוא היה כותב לך פה, אבל כנראה שלאף אחד שקרה את ההודעה לשך אין אתר אז לא נורא, אז כתבו משהו בימקום מה שכבת כי לאף אחד פה אין אתר ביינתים אולי יש אבל לא לכאלו שהספיקו לראות עוד את הדועה אבל לא נורא
וכל הכבוד על היוזמה
אנחנו פורום מאוד חםם ואף אחד לא ישנה את זה, אנחנו לא משתבים לכל פורום כל פורום זה משהו אחר יש פורומים שהיית כותבת את זה ותאמיני לי היו מדברים מגעיל יש בזה משהו לא יפה ואני לא מאשימה אותך לי לא היה אתר לכן לא כתבתי כאן במה ביקשת עזרה? עם את צריכה משהו תכתבי אני באמת יעזור

shelly cool

New member
בשביל אריאלה :

תמיד עדיף לנצל הודעה שענו עליה, זה לא יגרום לכעס של כותב ההודעה המקורית. מה החסרונות בניצלו"ש: ניצול כזה עלול לגרום לזה שלא יגיבו על ההודעה המקורית – די מגעיל. מה טוב בניצול שירשור (ניצלו"ש): . ניצול הודעה שעומדת לרדת אבל עדיין לא ענו עליה – אני חושב שזה הדבר היותר מסוכן. הדבר הטוב בזה הוא שההליך יוצר הקפצה של ההודעה המקורית לראש הדף, וככה לפעמים מגיבים גם על ההודעה המקורית. שלי

כפי שאמרתי שלי...

אני כבר קראתי את הכתבה שקארין קישרה אליה. אני לא דיסלקטית ואני לא בכיתה ד´... אני מבינה בפעם הראשונה שאני קוראת הודעה... ןליעל- סליחה באמת שניצלתי את ההודעה שלך... אה
איזה כיף
אני לא באה למפגש פורום
אני הולכת לטיול של הצופים
שלום לא להתראות

doosie

New member
גם אני לא באה...

לצערי... למפגש של הפורום. ואנשים אתם לא צריכים לקחת כל כך קשה אנשים שמנצלים שרשור, לפחות הם לא פותחים הודעה חדשה! תחשבו על זה, מצד אחד כולם מתעצבנים שמציפים את הפורום ומצד שני אתם כועסים כשמנצלים הודעה שהתוכן שלה לא דורש פתיחת הודעה חדשה, אז תחליטו מה עדיף הודעה חדשה או ניצול שרשור?! אני לא יודעת מה איתכם אבל אני בעד ניצול שרשור, ואני חושבת שהגזמתם עם אריאלה... ולשלי - את כועסת שאף אחד לא עונה לשרשור של יעל, אבל לא לכולם יש אתר, ואם תשימי לב היא שאלה למי יש אתר לא למי אין אתר, אז מסתבר שאין לאנשים כאן בפורום אתרים, אז למה ללחוץ על אנשים, סתם ויעל אני מצטערת אבל כמו שאמרתי לשלי יש הרבה אנשים שכותבים כאן ואין להם אתר אז זאת הסיבה שהם לא ענו לך, לא בגלל שום סיבה אחרת - כל מי שהיה חדש כאן יודע שאנחנו פורום חם שמקבל חדשים כל הזמן, אז אין לך מה להעלב...

למעלה