שימו זה ג'וליאן היום:
A adi48 New member 23/12/03 #2 ועכשיו....../images/Emo70.gif התמונה מקודם היא של ג'וליאן מהפרקים בישראל והתמונה הזאתי היא מהפרקים בארה"ב....
ועכשיו....../images/Emo70.gif התמונה מקודם היא של ג'וליאן מהפרקים בישראל והתמונה הזאתי היא מהפרקים בארה"ב....
B backstreet girl New member 26/12/03 #20 ת'אמת אתה מה זה צודק............... הוא פשוט משחק את ג'וליאן נפלא... אני שונאת את הדמות אבל מודה שהאיש שמשחק את ג'וליאן הוא שחקן מדהים
ת'אמת אתה מה זה צודק............... הוא פשוט משחק את ג'וליאן נפלא... אני שונאת את הדמות אבל מודה שהאיש שמשחק את ג'וליאן הוא שחקן מדהים
A AsHtOn GiRl 3 New member 24/12/03 #8 אמא../images/Emo70.gif מה זה הסבא הזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אמא!!!!!!!! הוא לבן!!! הוא סבא!!! הוא זקן!!!
אמא../images/Emo70.gif מה זה הסבא הזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אמא!!!!!!!! הוא לבן!!! הוא סבא!!! הוא זקן!!!
B Bow Wow4 New member 26/12/03 #32 אז זהו שלא ממקורות ידועים אני יכול לאשר לך שבן(ג'וליאן)מסטרס הוא הכל רק לא נחמד. דוגמא #1 שהוא רק הגיע לסט בפעם הראשונה וראה את טימי הוא אמר ואני מצטט: "לא ידעתי שבאתי לראות 'פריק שואו'"
אז זהו שלא ממקורות ידועים אני יכול לאשר לך שבן(ג'וליאן)מסטרס הוא הכל רק לא נחמד. דוגמא #1 שהוא רק הגיע לסט בפעם הראשונה וראה את טימי הוא אמר ואני מצטט: "לא ידעתי שבאתי לראות 'פריק שואו'"
צ צהובון 1 ויחיד New member 24/12/03 #5 וטאביתה? היא גם עברה מהפך אצל אורנה דץ???? ולמה בכלל אין לה גלרייה????
P python 4 New member 26/12/03 #23 ככה היא נראתה בשנות ה- 60 העליזות, כשהיא וטימי היו מתלבשים בבגדים של היפים והיו הולכים למחות נגד מלחמת ויאטנם.
ככה היא נראתה בשנות ה- 60 העליזות, כשהיא וטימי היו מתלבשים בבגדים של היפים והיו הולכים למחות נגד מלחמת ויאטנם.