שימו

bell2002

New member
קראתי, בכלל כל המודעות האלה

של עבודות מהבית הן "to good to be true" צריך מאוד להזהר.

בלי הכללות

לא כל "העבודות מהבית" הן כאלה אני בחברה אחרת וזה אכן אמיתי וצריך להזהר רק ממקומות שלא טוב לנו בהם כמו שהיה לי באחד ממקומות העבודה "הרגילים" שעבדתי בהם בעבר. ממש כפי שלפעמים אנחנו הולכים למסעדה או סרט גרועים, עדיין לא אומר שכולם כאלו ואוסיף ואאחל לכם רק אושר איציק

Leeanne

New member
../images/Emo18.gif דלית - שימי לב במה המדובר

בכרטיס של איציק יש קישור לאותו אתר של ה'שיווק רב-שכבתי' או בעברית פשוטה = פירמידה. לעבוד אצלם = ראשית להשקיע כסף שלך ולרכוש מוצרים שלהם כדי שתמכור לאחרים (זהו השיווק הרב שכבתי). היה לנו דיון על כך לפני כמה ימים בפורום שכן, ומסתבר שלא רק אני מכירה חבר של אחותי שהפסיד כסף רב כך, אלא שגם אמא של נויה שסיפרה על אחותה ש'נפלה בפח' ומשתתפת נוספת שלא ממליצה. לא הייתי מייעצת לך או לאחרים להשקיע כספם שם.

melodynoa

New member
אני הבנתי שפירדמידה זה דבר שונה

משיווק רב שכבתי: שיווק רב שכבתי זה באמת מה שאמרתם. פירדמידה זה כשמזמינים אותך לערב נורא מהודר, מבלי לומר לך כלום עליו, ואז יש מנחה שעושה לך שטיפת מוח (לך ולקרוביך שהזמינו אותך), על זה שאתה צריך להשקיע סכום גדול מאוד, ואז להביא עוד ועוד אנשים לערב הזה (אין עבודה, אין שיווק, זה רק להגיע לערב ולהביא אנשים לשם, זה הכל) ועל כל אחד שאתה מביא אתה מקבל "עמלה", כמובן שאתה צריך להביא איזה 3 אנשים (שיש להם כסף) כדי להחזיר את ההשקעה, וככה ככל שאתה יותר גבוה בפירמידה ככה אתה "מרוויח" יותר. אחות של חברה שלי לקחה אותה לשם, האחות אמרה לה: תתלבשי הכי מהודר שאת יכולה, אני לוקחת אותך לאנשהו, זו הפתעה, אני לא יכולה לספר לך כלום. החברה שלי כל כך הסתנוורה (היא כזאת) מזה, שאלתי אותה: אוקיי, אבל מה היה שם? כל מה שהיא יכלה להגיד זה: "זה היה מדהים, אבל אי אפשר להסביר את זה במילים"... את האינפורמציה על זה קיבלתי ממקום אחר אגב, לא ממנה היא לא עשתה עם זה כלום, ואני לא חושבת שזה יותר טוב משיווק רב-שכבתי, אבל זה משהו אחר. אגב, גם לי הציעו שיווק רב-שכבתי עם תוספי מזון. ברחתי. אני בעצמי לא מאמינה ששווה להוציא כל כך הרבה כסף, כשאני צעירה ואוכלת היטב, אז איך אני אשכנע אחרים? אבל, הכרתי מישהי שעבדה בהרבלייף, ועשתה משכורת חודשית ממוצעת, ומזה אהבה את העבודה הזאת, והיא והחבר שלה באמת האמינו במוצר והשתמשו בו על בסיס קבוע - רק עוד פן לכל הנושא הזה.

flower4

New member
עבודה מהבית../images/Emo1.gif

עבודה מהבית שיווק ומכירה של תוספות מזון הרבלייף וכדומה יש אנשים שבאמת עושים מזה כסף ומגיעים לדרגה גבוהה בחברה.כי כיום כולנו זקוקים לתוספות מזון .גם אני שקלתי ועדיין שוקלת להצטרף לחברה.יש כמה חסרונות כמו שיטת השיווק שלהם שזו ממש רוכלות.הפירסום המטעה של הרבה זמן פנוי לא מדויק הם עובדים בטירוף להשיג עוד לקוח חדש.השקעה כספית גבוהה, בקשר ללוי צמוד לא מדויק אחרי שאת קונה את המוצרים אומרים לך זה עסק עצמאי ולא תמיד ממשיכים לעזור לך (קרה לחבר טוב שלי והוא זרק חלק מהמוצרים שפג תוקפם)יש כאלה שבאמת עושים כסף השאלה היא כמה ? היתי בשבוע שעבר במפגש שלהם הרבה שמח ומוזיקה טובה.אבל תמיד הם מסתתרים ומסתירים את שם החברה כנראה שיש להם סיבה טובה !

אל תדאגי- אני ממש לא בקטע

אבל הוא דיבר כל כך יפה וביקשתי שסוף סוף מישהו יסביר את זה כמו שצריך. אבל כנראה שלא היה לו את השכל להרים את הכפפה (דווקא פה יש לו המון כ"א פוטנציאלי).

הודעתו של איציק נמחקה

היות ועפ"י מדיניות תפוז , אין לפרסם מספרי טלפון על גבי דפי הפורום!!!

bell2002

New member
לא התכוונתי בכלל לכל העבודות מהבית

התכוונתי לעבודות מהבית שמציעים דרך האינטרנט ושבסיסן שיווק ומכירות ודורשות השקעה כספית לא מבוטלת. ואם יש לך נסיון טוב אשמח שתספר לי עליו בפירוט והרחבה כדי שאוכל לשקול הצעה כזו, אחרת עולה לי ריח של פרסומת מכיוונך.

דפנה מי

New member
גם אני כמעט נפלתי בפח שלהם

הם הציקו והטרידו ושלחו לי אימייל. בכלל כל מודעה שנייה בדרושים בעיתון היא כתובת אינטרנט שמובילה אליהם....

anat30g

New member
../images/Emo45.gif

האמת שטלפונית היו נורא נחמדים, אבל האימיילים לא מפסיקים להגיע ופוקקים את התיבה...

anat30g

New member
../images/Emo45.gif

האמת שטלפונית היו נורא נחמדים, אבל האימיילים לא מפסיקים להגיע ופוקקים את התיבה...

melodynoa

New member
נכון! אני אפילו לפעמים מחזירה להם

דואר שיפסיקו להטריד אותי. זה הולך בגרסה נורא אישית: שלום נועה, קראנו את קורות החיים שלך באינטרנט (אני באמת פרסמתי באתרי עבודה), ונראה לנו שאת יכולה להתאים לעבוד בחברתנו (או משהו כזה). ואז הם מפנים אותי לאתר, וחותמים בשני שמות, בעברית כמובן. זה מכה! אבל כנראה הם סופרים כמה כניסות יש לאתר שלהם וככה הם יכולים לראות כמה זה מעניין אנשים.

למעלה