אני הבנתי שפירדמידה זה דבר שונה
משיווק רב שכבתי: שיווק רב שכבתי זה באמת מה שאמרתם. פירדמידה זה כשמזמינים אותך לערב נורא מהודר, מבלי לומר לך כלום עליו, ואז יש מנחה שעושה לך שטיפת מוח (לך ולקרוביך שהזמינו אותך), על זה שאתה צריך להשקיע סכום גדול מאוד, ואז להביא עוד ועוד אנשים לערב הזה (אין עבודה, אין שיווק, זה רק להגיע לערב ולהביא אנשים לשם, זה הכל) ועל כל אחד שאתה מביא אתה מקבל "עמלה", כמובן שאתה צריך להביא איזה 3 אנשים (שיש להם כסף) כדי להחזיר את ההשקעה, וככה ככל שאתה יותר גבוה בפירמידה ככה אתה "מרוויח" יותר. אחות של חברה שלי לקחה אותה לשם, האחות אמרה לה: תתלבשי הכי מהודר שאת יכולה, אני לוקחת אותך לאנשהו, זו הפתעה, אני לא יכולה לספר לך כלום. החברה שלי כל כך הסתנוורה (היא כזאת) מזה, שאלתי אותה: אוקיי, אבל מה היה שם? כל מה שהיא יכלה להגיד זה: "זה היה מדהים, אבל אי אפשר להסביר את זה במילים"... את האינפורמציה על זה קיבלתי ממקום אחר אגב, לא ממנה היא לא עשתה עם זה כלום, ואני לא חושבת שזה יותר טוב משיווק רב-שכבתי, אבל זה משהו אחר. אגב, גם לי הציעו שיווק רב-שכבתי עם תוספי מזון. ברחתי. אני בעצמי לא מאמינה ששווה להוציא כל כך הרבה כסף, כשאני צעירה ואוכלת היטב, אז איך אני אשכנע אחרים? אבל, הכרתי מישהי שעבדה בהרבלייף, ועשתה משכורת חודשית ממוצעת, ומזה אהבה את העבודה הזאת, והיא והחבר שלה באמת האמינו במוצר והשתמשו בו על בסיס קבוע - רק עוד פן לכל הנושא הזה.