שימו

Alinush182*

New member
שימו ../images/Emo23.gif

שימו
להודעה הזאת ...... זה בנתפס ברשת, מישהו כאן קורא את נתפס ברשת ליפעמים? זה מאוד נחמד ומצחיק לפעמים......
בייייי ביייייי אוהבת,
אלינה- Tom´s delong Girl. blink 182

lin23

New member
תגובה ל"אלינוש"

סליחה? למה זה בדיוק קשור? סתם הסברים מדעיים ל"ניסים"... את לא מחדשת כאן כלום למעשה. ודרך אגב "בלינק 182" SUCKS!!!

IC4

New member
כמה דברים

אחד - זה כן קשור, כי פעם דיברנו בפורום הזה על דברים שכאלה (קונספירצית התנ"ך וכל הארועים שבו שיש להם הסבר אחר) שתיים - בלינק 182 נהדרים :) שלוש - למה לעזאזל התגובה הזאת היא נושא חדש ולא תגובה לנושא החדש הקיים של "אלינוש" ?

צוחה

New member
IC4 - אז רק בגלל שהיא פתחה הודעה

חדשה אז צירפת אותה להודעה של אלינוש ?

IC4

New member
אווווף די כבר !!!! זה לא אני ?!

למה אתה מעצבן ? אני לא עשיתי את זה ! אתה מבין את זה או שאתה מספיק טיפש בשביל עדיין לא לקלוט ? מעליב אותי אפילו שאתה חושב שאני כל כך מפגר לרשום לה את זה ואחר כך לשרשר את זה להודעה של אלינוש לא נראה לך שהייתי ישר מצרף את זה? תפסיק כבר לעצבן בבקשה! ועכשיו אחרי שהוצאתי כלפיך את הזעם , אני מאחל לנו שלום לעתיד

time to fly

New member
אחי, למה להתעצבן סתם ככה באמצע היום

?????? תחייך, זאת התגובה ההולמת ביותר בשבילך אע"פ שאין לי זכות לומר מה הולם יותר למענך, ואיני מכיר אותך כלל וכלל, עדיין עדיפה האהבה.
שלומי, שחוסף את עצמו כדי ליצור נימה אישית להודעה, ראית מה זה?

IC4

New member
me is צוחק

אם הייתי מעוצבן , הייתי רק מתעצבן עוד יותר לקרוא את ההודעה שלך (אתה מכיר את ההרגשה) כל מה שאני רוצה לעשות עכשיו זה לשמוע בלינק (שלושה נערים בני עשרים ומשהו נשואים ששרים על זה שהם לא מצליחים עם בנות) תודה על עידודך, אני מזמין אותך למשקה

time to fly

New member
מצוייין ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אפילו קראתי בידיעות ראיון עם הגיטריסט המוביל שלהם, המכוער מהשלושה, זה עכשיו עם השפם בקליפ first date (i think) שמסתבר שהוא בן 26, שנה פחות ממני!!! ועדיין מדבר כמו ילד שיהיה או: שכנראה שהוא נכנס חזק לתוך הקונספט השיווקי בו הוא מצוי או שהוא ממש כזה אבל בת´כלס, זה מה זה לא משנה, מי הוא באמת, קודם אין לנו יכולת לדעת מי הוא, ודבר שני, who cares !!!
שלומי

Alinush182*

New member
קודם כל.......

בלינק זאת להקה מצויינת! ואם אתה לא אוהב אותה אז תשמור את הדעות שלך לעצמך כי אני ואולי עוד כמה חברי הפורום דווקה מאוד אוהבים את הלקה הזאת! והעלנו פה את הנושא הזה לפני כמה זמן וחשבתי שזה דווקה יכול להיות נחמד!
אני שמתי לכם קישור לכתבה שדווקה קשורה לפורום הזה ואתה לא מרוצה, לא מרוצה אל תיכנס לקישור וניגמר כל הסיפור...... בייייי ביייייייי ושבוע טוב,

time to fly

New member
בלינק ענקיים וכולנו אוהבים אותם

אפילו המתופף שלהם, שבהתחלה לא התלהבתי ממנו יותר מדי, מתחיל לרכוש את הערכתי מרגע לרגע, יותר ויותר

badphish

New member
עכשיו ליכלכת

אני לא אוהב אותם אבל להגיד שהמתופף לא משהו טראוויס הוא לא רק גאון הוא היחדי בלהקה הזאתי שיודע לנגן ואני לא צוחק לשני האחרים יש חוש מוזיקלי של סוס עיוור אבל בוא נפסיק לדבר עליהם הם לא משהו

time to fly

New member
איי איי איי, דיי להרביץ לי ../images/Emo13.gif

אני יודעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הוא באמת בסדר גמור בטירוף מוחלט לחלוטין בנחישות מעשית מאוד !!!!! אני אתקן את נוסח הודעתי ממקודם: אני יותר ויותר מעריך אותו - משמע- שלומי מעריך מאוד אותו במיוחד בתקליט החדש שלהם הם מתבססים עליו בעיקר בשירים שלהם יש כמה מקצבים מקוריים שם במיוחד שיר ספציפי, שמאוד אהבתי ואיני זוכר את שמו כרגע.
שלומי

S__A

New member
מאמר מאוד נחמד

תמשיכי להביא לנו כאלו כי לי אין כעיקרון זמן לשוטט ככה סתם, תודה :)

Alinush182*

New member
תודה, במידה ואני אמצא מאמרים דומים

אני אקשר אותם לפה....
...... ביי בייי ושבוע טוב,

למעלה