שיממון ויגון באילת

שיממון ויגון באילת

אז בעצם מה אמרנו? שאין מה לעשות בעיר, נכון? הרי זה תמיד מסתכם בזה שאנחנו יורדים לעיר, לגרין ביץ´, סטאגאדיש משתכר כמו מטורף ועושה מעצמו צחוק, ואנחנו כולנו עולים הביתה. תחשבו איזה כיף יכול היה להיות להביא מונפול לעיר. אני יודע, זה נשמע מטופש, אבל דמיינו לעצמכם מה היה קורה מי מתערב איתי שאנשים היו עומדים בתורות בשביל לשחק? אולי פה טמון הפיתרון... הרי מה שאנחנו הכי שונאים זו שיגרה אפורה משמימה שאוכלת את האוזניים, ומה שמגניב אותנו זה כל דבר חדש ומרענן! בגלל זה אנחנו צעירים ויפים! מועצת נוער (שעושה מעל ומעבר בשביל לתרום את חלקה אני בטוח, ללא ציניות), מארגנת לנו מסיבות חוף, ומסיבות ערב פה ושם, אבל, הבעיה היא שאני בכלל לא אוהב לרקוד... ואני אומר אני כי אני לא יודע בדיוק כמה אנשים מרגישים כמוני, ואני בטוח שלא הרבה, אבל, כשחושבים על זה, גם רעש אני לא ממש אוהב קיצר, בלי לבלבל ביצים מה דעתכם על הקרנות פרטיות לנוער? סרטים שאנחנו בוחרים, שיקרינו בקולנוע, או משהו, רק לנוער. זה יכול להיות להיט! דברים בסגנון, ורעיונות כאלה באמת ימריצו את הנוער לקחת את התחת ולצאת מהבית לא?

havlaz

New member
קולנוע?

המחירים ממש לא לנוער.. כדי לראות סרט צריך לעבוד שעתיים, ואז להוסיף עוד 3 שעות על פוקפורן ושתיה פה ושם וחבל על הזמן אם מזמינים.. ועוד רצו לעלות אותם.. ולחשוב שפעם סרט עלה 15 שקל, היום 28 (אם לא עלה ברגע כתיבת שורות אלה) בושההההה!!!!

Starway

New member
אתה צודק אבל...

שארגנו מחאה... ואמרנו לא ללכת לקולנוע ביום שישי מסוים ולהראות להם שאינם יכולים לעשות מה שהם רוצים... ואם הם ימשיכו אנחנו נצביע ברגליים... אף אחד לא הקשיב..., וכרגיל, היה מפוצץ.... אז קל לקטר... אבל אף פעם לא מוכנים לעשות משהוא בנידון....

אתה משועמם?

לך שב עם חברים , תראו סרט תזמינו אוכל , תזיין , תשתה תעשן... מה אתה חושב שבתל אביב כל יום זה רכבת הרים?

havlaz

New member
אז אם כך היה לכם בעיה

בפירסום.. אם אני כעיתונות לא שמעתי על זה, מי שמע על זה?

Starway

New member
יכול להיות...

גם בפורום הזה!!!! רשמתי הודעה... כנראה שלא מספיק מודגשת.... תעביר את הדפים אחורה....

לא לא לא

אתם מדברים על סתם הקרנות, ועל ההמחירים שלהם למועצת נוער יש הרבה כוח בידיים, כוח שהיא פשוט לא מנצלת מחוסר הידיעה שלו, כך נדמה לי אני מדבר על הקרנות סגורות לנוער לאף אחד אחר אסור להיכנס והתשלום סמלי כמו כן הסרט שיוקרן לא יהיה דווקא סרט חדש, אלא אולי קלאסיקה, כמו במבי, שלגייה ושבעת הגמדים, או הנימפומנית התוקפנית 5 (שזכור לכולנו לטובה מסצנת ההיאבקות שלג)

havlaz

New member
אל תשאל..

אני כבר מהבית שלי רואה את התור לראות את שלגייה ובמבי אני כבר מדמיין את מרקו שולח הודעה לעיתונות שהיה הצלחה מסחררת..

Starway

New member
מרקו: רגע רגע....

אני אצל כפיר אז : שאני יבין... זו ירידה עלי? שאני יבין ?!
איציק - הסבר.... נמק... ופרט. מרקו וזהו!!!!!!!!

Action force

New member
רעיונות חדשים...

קודם כל, נכון בת"א זה כל יום לונה פארק, אבל יש להם יותר מגוון, כל יום פצצות... סתם, יש להם ערים קרובות, יש להם יותר אנשים להכיר וכ´ו... אבל בוא נהנה מעשיים.. לגביי מונופול, אני לא יודע, אבל באחד מן הימים של החורף, בין המעילים אני וחבריי שיבנו באנפלאגד ובזמן ישיבה תמימה הוצאנו משחק קופסא, שהתברר ללהיט... יש רעיונות...אבל זה שום דבר המוני... אז צריכים משהו חדש - והמוני... כי בכדי שזה יהיה, אני והחבר´ה, יש מלא רעיונות...

Starway

New member
אני ממליץ...

בואו נארגן ערבי פיפס.... משחק קלפים אדיר!!!!! שעות של הנאה... נארגן טורנירים... פרסים קטנים לזוכים.... יהיה מדליק!!!!!!!!! (נשמע קצת מעאפן.., אבל תשחקו פעם אחת ותתמכרו!!!!!!)

RoMik

New member
פיפס .. נכון אחלה משחק!

מזכיר לי כמה לילות נחמדים שהיו בפרוייק יובלים.. זה ממכר.

Action force

New member
שלגיה ובמבי...

תשמע, אפשר לעשות הקרנה אחת של "סיפורי ילדים" אני חושב שיהיה חוויה, בתור משהו חד-פעמי... כמה סרטי ילדים... משהו קליל ומצחיק... משהו לכתוב עליו... אבל אנחנו מדברים על פתרון קבוע!

מרתון סרטי וולט דיסני!!!

זה הדבר הכי כייפי בעולם! עשיתי את זה בסילבסטר עם חבר שלי...לשעבר. הכנתי לנו ארוחה רומנטית ובסיומה ראינו איזה שלושה סרטים מתוך שבעה.. הפסקנו למען מטרות אחרות..אההמ... לכל אלה שראשם עובד שעות נוספות..הלכנו לישון... בקיצור מרתון סרטי וולט דיסני זה ה-דבר!

בואנה...יא מכוערת! חחחח...

את רואה שהחיים שלך משעממים?! רואה סרטים מצויירים בסילבסטר....זה יותר גרוע מאשר לצאת לעיר עם המקלדת!! הכנת לו ארוחה?! בטח הוא קיבל "גימלים" מהצבא....הוא חטף איזה קילקול קיבה...

זו דעתך האישית...

אני את התודה כבר קיבלתי ממנו... וכך כדרך אגב זה היה לפני הצבא..סורי.

נו באמת, מה אתם עושים צחוק?

חברים יקרים! חברי הקואפרטיב! אני צחקתי! בכלל לא התכוונתי שנשב ונראה במבי! אני הייתי בטוח שתבינו שזו בסך הכל בדיחה! אני מדבר על משהו גדול יותר! משהו לעשות בערבי שישי (זול, אם אפשר, לא כולנו עובדים הרי, ולסחוט מההורים לא נעים) אז היה לי רעיון אחד או שניים. בואו נמנה אותם 1.הקרנות פרטיות (וזולות) לנוער האילתי 2. (תאמינו או לא) משחקי קופסא בחוף הים תציעו עוד! יש בפורום הזה מלא חבר´ה ממועצת נוער

שואקה

New member
משחקי הקופסא שאני רואה כפוטנציאל

לנוער האילתי מסתכמים הערך ב...שש-בש! אתם מדברים ברצינות או מה? לי יש רעיון נחמד, לפי דעתי צריך להשמיש יותר את האוהל של יוסוף, אחלה אווירה, פנאן,אוכל יאללה!!! מה עוד....? אני נגד מועדון "נוער", זה ממש לא סוחב יותר מחודש. בית קפה לנוער...זה דבר טוב. מי שיודע איפה זה קפה פלור בטח יסכים איתי שזה אחלה מקום לפתוח לנוער. למטה יש רחבה עם בר, ולמעלה בית קפה שקט. משחקי קופסא- אולי שם...

למעלה