שיממון..

SOULIST

New member
שיממון..

על פי השיממון כאן אני יכול רק להניח שאין עניין של ממש ברעיון שהצעתי. חבל, נדמה לי שזה היה יכול להוביל למקומות מעניינים ולא שגרתיים. מכל מקום, אני נסוג מהעניין, כמובן. המשך בילוי נעים לכולם. צ'או

אפיפני

New member
אל תהייה כל כך מאוכזב

הרעיון אכן יפה ויכול להוביל וגו'.... אבל הוא צריך ליפול גם על מצב הרוח ומצב הכוח הנכונים. לפורום הזה יש דינמיקה של שתיקות ואחר כך שלשול של דיבורים, מי שמכיר יודע , ככה זה כבר כמה שנים. אל תתרגש עוד נחזור לזה. אני אישית עברתי את אחד השבועות עמוסים ביותר בימי חיי, והשבוע הבא צפוי להיות עמוס לא פחות . לפעמים ענייני החיים גוברים על הנט. :) שבת שלום סוליסט.

SOULIST

New member
../images/Emo13.gif

גם אני לא ממש משועמם... אם לנקוט לשון המעטה. דווקא בגלל זה, אני משתדל לעשות רק מה שאני רוצה לעשות... ואני מודה שהשיממון כאן לא מצדיק מאמץ נוסף. צר לי לשמוע על השבוע שהיה לך. מאחל לך שבוע שכל כולו פיצוי מתוק. לי, לעומתך, היה שבוע מאוד מאוד לחוץ... ובאמצע גם אירוח של אורחת מגרמניה - והשבועות הקרובים נראים דומה לו להחריד.. אבל לא נתלונן. דברים טובים מאוד, בסך הכל. תודה על העידוד... מכל מקום. ולסיום, על מנת שאשאיר מאחוריי שולחן נקי, רק אוסיף שכל היצירות שהכנסתי הנה במהלך אותו תרגיל שמת באיבו - הן יצירות שלי, דגימות מסדרות שונות, אם כי מהשנים האחרונות, כולן. (מה שהיה אמור להוביל אותנו לשיחה רצינית על משמעותו וחשיבותו <???> של המונח "שפה אישית", "כתב-יד" וכו'... אבל לא בוכים על פורום שנשפך.. היו טובים. צ'או

אמק

New member
../images/Emo176.gif

טוב. אתה לא מכיר את מידת הנימוס שבשתיקה.

למעלה