שימעו מיקרה מדהים !

שימעו מיקרה מדהים !

לפניי שבועיים צילמו סרט אנטישמי ב-אמריקה על ישו שהיצטלב . פתאום באמצע הצילומים פגע ברק ב-2 שחקנים והרג אותם .

א77

New member
כבר התייחסת ../images/Emo6.gif

אבל למה כאסח? מי מתכסח? שאלתי, יש כ"כ הרבה נושאים מעניינים לחרדים. הנה פרשת לך לך. הנה חודש חשון וענייניו. הנה לא חסרו נושאים. מה לי ולאותה בדווית מלפני 55 שנה? או לדברים אחרים. ואם נראה לך כאילו כסאח. אז: סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה עד בלי דייייי

א77

New member
תודה, אדון בוס

וכבר אמרו חז"ל: כל מה שאומר לך בעל הבית עשה, חוץ מצא. רגע, מזל טוב למינוי על התפקיד החדש עבורך. תפקיד ה'בוס'. ובכל מקרה, גם אם אתה הבוס, הרי חוץ מ'צא'. וראה מה הגיבו בהודעתך השניה, ועיי"ש, ושמור על איפוק בבקשה.

בושה שאתה קורא לעצמך חרדי

אתה ורפי לא דוגמא של הציבור החרדי שאותו אני מכיר . אתה ורפי לא תוכלו כניראה בחיים לשוחח מול אנשים שרוצים לחזור בתשובה אבל אתם גורמים להם לחזור להיות חילונים .

אפשר להגיד משהו?

אם אנשים רוצים להיות חילוניים בגלל מעשי בשר ודם, זה רק אומר שהם לא חזרו בתשובה מהסיבות הנכונות. מי שחוזר בתשובה מהסיבות הלא נכונות, במוקדם או במאוחר יחזור להיות חילוני מכיוון שיש פגם באמונה.

עצוב 100

New member
א, תכבדו את עצמכם . . .

ב. אני גם חושב ברשותך א 77 שמותר לדבר על עוד נושאים, לא חייבים להתקבע. אם זה לא לשון הרע וכיו"ב כמובן.

jehudit

New member
אני לא מאמינה

אני קראתי את השירשור שהיה גם בלינק ההוא. אני רואה שם מילים לא יפות. ממש אני לא מאמינה. אני לא חושבת שאני יחזור להיות חילוניה ביגלל שאני קוראת מילים כימו שהדחליל הזה כותב. אני חושבת שהוא ביכלל עוד לא יודע מה זאת אומרת לחזור ביתשובה.

לביא4

New member
המקרה הזה הוא קידוש השם!

שמעתי על זה, והיה מאד מעניין ובמקום לשמוע ששני השחקנים נהרגו במכת שמים!

מיקרה אמיתי למדיי שקרה ב-הוליווד

ממש קידוש שמיים !!!!!!!!!!!!!! ו-שוב ........................... אני לא משקר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייה מיקרה לפניי ראש השנה ממש עכשיו לא מיזמן !!!!!! של 2 יהודים ב-אמריקה שקנו דג לכבוד ראש השנה ושהם הניחו את הדג במיטבח אז הדג דיבר ואמר " הסוף מיתקרב " וזה היה אפילו ב-טלויזיה בחדשות של ערוץ 2 עם אושרת קוטלר של שעה 18:00 בערב .

לביא4

New member
חטפת לי את הסקופ....

גדול אתה,בדיוק התכוננתי לכתוב את זה, אני קראתי את זה במקומונים החרדיים, סיפור מאד מפורסם שהיכה הדים במיוחד בניו-יורק. ועוד בעל החנות לא היה אחד שמאמין באמונות טפלות, הם שמעו את הדג מדבר במפורש על התקופה ושהמשיח קרוב!

סליחה לא היתכוונתי ../images/Emo8.gif

נכון . הדג אמר " הסוף קרוב " . ככה זה לפי מה שהם אמרו בחדשות .

לביא4

New member
בעבר הם היו פחות אנטישמיים

אבל הסרט הזה הצטיין באנטישמיות שלו לעומת קודמיו, קידוש השם בלט כאן בצורה מצויינת. (כדאי לזכור שהאנטישמיות שהיום משתוללת לא מבדילה בין חרדים, לאומיים, חילונים וכו', כל יהודי באשר הוא - בגלל יהדותו, שונאים אותו, ההיסטוריה לצערינו לא השתנתה למרות מה שקרה באירופה במלה"ע ה-2 ).

למעלה