שימרו נפשותיכם לעצמכם!

ביג דיל.

New member
שימרו נפשותיכם לעצמכם!

לא תיארתי שזה יקרה לי. שומעים על כל הסיפורים, על אנשים מטורפים שנתקלים בהם בצ´אטים, אבל שם זה נשאר. סיפור. לצערי, חוויתי, ואני עדיין חווה, את ה"סיפור" על בשרי. בחור אחד מציק לי כבר שבוע שלם. רוצה להיפגש. רוצה להיות החבר הכי טוב שלי. אני מנסה לא לפגוע ברגשות שלו, ומפתח שיחה מדי פעם. היום נשברתי. 20 שיחות טלפון ביום הן לא הכוס תה שלי. ביקשתי ממנו שיפסיק להתקשר אלי. גם החבר הכי טוב שלי ביקש ממנו שיפסיק. הוא לא. בשעתיים האחרונות הוא צילצל בערך 40 פעמים, השאיר הודעות שהוא יהרוג אותי ומגיע לי למות. עניתי לכמה שיחות, לתהות על קנקנו (אני פריק של פסיכולוגיה. מה גורם לאנשים לתקתק). מסתבר שלאותו אדם אין חברים, והוא מטפח תקוות על אותו אדם בודד שנקלע לדרכו. ידיד אחר שסיפרתי לו על כל המצב שאל מי זה, ומסתבר שהמטורף עשה את אותו קטע לפני שבועיים לאדם אחר. אתם יודעים מה הכי מעליב? זה לא שהוא מציק ומאיים עלי בגלל שאני בן אדם מדהים, אלא מפני שהוא בודד. אפילו את זה הוא לא נותן לי. שימרו נפשותכם.

MARMELAD

New member
מטורפי אינטרנט...

היה לי סיפור כזה פעם... מישהו חולה נפש חבל"ז מזמ"ז. עד שלא הודעתי לו חגיגית שבפעם הבאה שהוא מתקשר אני מחייג 100 הוא לא עזב אותי. אין הרבה מה לעשות, חוץ מלהיזהר. ולהתקמצן בחלוקת הטלפונים.

KM-AIR

New member
אוי ואבוי!

ואתה תכננת סופ"ש שקט... טוב...נדבר על זה כבר באי מייל- אני עוד מעט כותב לך!

למעלה