שימשיך ככה בן-דביל, אולי בסוף יפיל את הממשלה (אמן!)

דורי 1981

Active member

Harrington

Well-known member
מנהל
אם כך, למה הוא לא מצביע עם הממשלה אלא עם האופוזיציה?
כי היה חשוב לו להעביר מסר מסוים. פוליטיקה. אולם עצם העובדה שגם הוא ידע מראש שלקואליציה יש די והותר קולות להעביר את ההצבעה על אף הצבעת המחאה של מפלגתו, מלמדת שלא ניתן ללמוד מהאירוע הזה מאומה מבחינה זו.

דורי 1981

Active member
כי היה חשוב לו להעביר מסר מסוים. פוליטיקה. אולם עצם העובדה שגם הוא ידע מראש שלקואליציה יש די והותר קולות להעביר את ההצבעה על אף הצבעת המחאה של מפלגתו, מלמדת שלא ניתן ללמוד מהאירוע הזה מאומה מבחינה זו.
אתה יודע מה, אולי. עם כל האחדות לכאורה, יש הבדלים מהותיים בין חלקי הקואליציה. אני חושב אגב, שהוא באמת הפתיע את נתניהו ואתגר אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה יודע מה, אולי. עם כל האחדות לכאורה, יש הבדלים מהותיים בין חלקי הקואליציה. אני חושב אגב, שהוא באמת הפתיע את נתניהו ואתגר אותו.
טוב מאוד שיש הבדלים בין מפלגות הקואליציה. ככה בדיוק צריך להיות. לטעמי בכל אופן. אם כל הקואליציה היו אותו דבר, זה היה פחות משרת את אזרחי המדינה (אא"כ היו משנים את השיטה לחלוטין). ככה מובטח לך ייצוג לשלל דעות ואינטרסים, צורך לשתף פעולה שמבטיח רוב גם לדברים פחות מקובלים על הכלל, ועוד.

את אב"ג אתגר את נתניהו אני לא יודע לומר. אבל הם מסתדרים מצוין בס"ה, גם כשהאחד עושה לפעמים קטעים לשני. כאמור מעלה, פוליטיקה.

למעלה