שינאה עצמית

yakov250

New member
שינאה עצמית

לראש התנועה לגבריות חדשה יש משהו נגד גברים שמגינים על המולדת. נכנסתי לפורום 'מקשיבים לגברים' של ynet והתבאסתי לראות שיו"ר 'התנועה לגבריות חדשה' חושב שיש משהו לא בסדר בלהיות גבר ולהגן על המולדת. אולי מישהו יכול לעזור לי להסביר לאיש הזה שהשנאה העצמית הזו היא לא במקום? http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-869-15757-6437890,00.html

TJSBZ

New member
אני מוכנה להסביר לך

שעיוותת את דבריו לגמרי. קראתי, ורק בסוף הוא מזכיר בחצי משפט את הסרבנים. כל ההודעה שלו היא על נשים מוכות וגברים מכים. אני מבינה מהתנגדותך להודעתו, שאתה מעדיף גבר שהוא "גבר-גבר" ומכה את אשתו ואת כל העולם כל פעם שהוא מתעצבן, כי ככה "גבר-גבר" מבטא עצמו הכי טוב? להיות גבר, זה הרבה יותר מלדעת להרוג.

baderez

New member
חח דווקא צחקתי.. מדובר בהומו

קראתי את הכתבה של הסרבן. הוא פשוט מאפיין את תופעת הנשיות וההתיפיפות הנפש שהיא כרגע אופיינית לעשירון העליון.. או שהוא פשוט הומו.. "אני מעריך נשים שמסרבות לזייף אורגזמה" <---???? הבן האדם בבעיות נפשיות רציניות!! מי חושב על הדברים האלה ולמי בכלל אכפת?!@?

TJSBZ

New member
אני מעדיפה הומו

ששלם עם עצמו על פני אחד כמוך, שכל כך מלא בפקפוק עצמי ובחרדת זהות, שחייב להוכיח כל דקה שהוא "גבר-גבר" כדברי הקריטורה של שאול מופז, הדומה דמיון מפחיד למקור. וגם לכמה מאנשי הפורום הזה.

baderez

New member
ואני מעדיף..

ואני מעדיף מדינה שאזרחיה באמת אוהבים אותה, והגנה עליה לא נחשבת למילה גסה, אבל מה לעשות? "what u see is what u get"..

למעלה