שינה בגן

שינה בגן

הי לכולן, אני תוהה מה עושים עם גננת שבכל צורה של בקשה מבקשים לא להרדים את הילדה והיא בכל זאת מרדימה ועוד אומרת שהילדה לא ישנה????? הילדה שלי הולכת לגן חצי יום (עד 1300 אבל אני תמיד מגיעה יותר מוקדם) ככה שהרבה לא נשאר

בת שנה ושמונה חודשים

אני מכירה את הבת שלי ויודעת איך היא נראית כאשר היא ישנה וכאשר לא. כשהיא לא ישנה היא נרדמת לי כבר באוטו בדרך הביתה וכשהיא לא ישנה היא עירנית לגמרי ולא מוכנה ללכת לישון בשום פנים ואופן.

סליחה אבל עדיין לא ברור לי

אם היא הולכת מהגן בצהריים, אחת והרבה פעמים לפני, מתי הגננת מספיקה להשכיב אותה לישון? האם בבוקר? ואם כן, מתי? האם משכיבים את כל שאר הילדים?

מיכל 1967

New member
זאת בדיוק השאלה שלי???

אם היא הולכת הבית באחת ובהרבה מקרים לפני למה היא לא טורחת להשאיר אותה עירה? מה כבר נשאר לשעות בגן???? לא לא משכיבים את כל הילדים . שעת הצהרים בגן היא אחת - באחת היא משכיבה את כל הילדים שנשארים ליום ארוך. אני ממש לא יודעת איך לגשת אליה ומה לומר לה .היום הולכים לגן ואני כולי בהתלבטות גדולה האם לומר לה שאני יודעת שהיא משקרת לי במצח נחושה או להבליג או לומר ברמזים - מה עושים ?????????????????. כל היום נהרס כשהיא משכיבה אותה לישון באמצע היום הילדה מאבדת את עצמה אין סדר היא ישנה מתי שהיא רוצה בכל שעות היום . אני רוצה לעשות לה סדר ולהשכיב אותה קצת בצהרים אבל זה לא הולך כיוון שהגננת משכיבה אותה בבוקר (יש לי חשד שבסביבות 11:00) ואז נהרס כל הסדר שאני רוצה לבנות לילדה שלי ככה היא מגיעה הביתה רעננה ומסרבת לישון בצהרים אבל נרדמת אחרי הצהרים ובלילה בלילה אין טעם לדבר על זה שהלילה נמשך ונמשך בקיצור בלאגן..... מה שקורה זה ככה אני מביאה את הילדה בשמונה לגן מה שנראה לי שבסביבות 11 היא משכיבה אותה לישון וכאשר אני מגיעה היא אומרת שהילדה לא ישנה אני מגיעה בסביבות 12:30 12:45

כנראה לא פשוט לתכנת ילדים...

איפה הוראות ההפעלה לעזאזאל

ענתי 10

New member
תראי, גם הבן שלי בדיוק באותו גיל

שנה ו-8 חודשים. גם הוא נכנס לגן עכשיו, והאמת הייתי מאוד סקפטית כשאמרו לי שהם לא משכיבים את הילדים לישון לפני 12:30 (גם אני לוקחת אותו בסביבות 12). לפני שהוא נכנס לגן בסביבות 11 הוא היה כבר גמור לגמרי, אף פעם לא הצלחתי לסחוב אותו ער יותר מזה. בגן הם דווקא מצליחים. אז אולי היא פשוט עייפה? אולי הגננת לא עושה לך דווקא? אם אין אפשרות להעביר אותה גן אולי באמת לשבת איתה לשיחה כנה וגלויה..

מיכל 1967

New member
למזלך הגדול

הגננות מצליחות להשאיר אותו עיר אצלי זה לא תמיד ככה ואת יודעת שכל הורה מכיר את הילד שלו אני חושבת שאקח את אצתך ואבקש לדבר איתה היום אחה"צ בטלפון שיחה גלויה ונראה מה יהיה את יודעת אני פשוט לא אוהבת שמשקרים לי מה שגם פוגע לי בחינוך של הילדה שלי לסדר בשעות היום תודה שיהיה יום טוב לכולם

חשבתי על זה כמובן

ניסיתי מספר גנים אבל רשימת ההמתנה לשנה הבאה ואני לא יכולה להשאיר אותה בבית שנה שלמה . אני עדיין מנסה לחפש מקום חלופי. למרות זאת הגן שבו היא נמצאת נקי ומסודר ישנם חוגים כל יום ולא הייתי רוצה להחליף גן אם אפשר בכל זאת לשפר את הקיים - כמובן שחוסר אמון זה דבר הכרחי ועל זה אני לא אהייה מוכנה להתפשר. השאלה אם לתפוס את הגננת לשיחה האם זה יכול להתנקם בבת שלי?????

מיכל 1967

New member
להעביר גן

הי לכולם, סוףסוף מצאתי גן חדש לבת שלי אחרי שאתמול ניתן צ'אנס אחרון לאותה גננת שלא מספרת את האמת. רציתי לדעת האם אני מחוייבת להודיע שבועיים מראש על עזיבת הגן - אין לנו חוזה ולא נתתי צ'קים לכל השנה אני משלמת מידי חודש.... שיהיה חג שמייח ושנה טובה

לא יודעת מה החוק והאם מילאת טפסים כשנכנסתם

אבל, יש לי דה-ז'ה-וו ל-2007 עם הקטנה שלי. אחרי סוכות היא כבר לא חזרה למקום בו היתה מאז היותה תינוקת, בשל חוסר התאמה בין ההבטחות למציאות, בכל זאת נאלצתי לשלם עבור כל החודש כי זה מה שהופעי בטפסים- חודש הודעה מראש. יחד עם זאת ששילמתי באותו החודש כפול- למקום ממנו יצאתי ולמקום החדש, הייתי שלמה עם ההחלטה, אגב, עד היום. לכן, אני לא יודעת מה היה ההסכם בינכם בכתב או בע"פ ומה מקובל, אבל אם מרגיש לך הכי נכון בעולם להוציא- אז תוציאי במיידי!!!!

למעלה