שינה בלילה

שינה בלילה

שלום, יש לי תאומות בנות כמעט עשרה חודשים הן אוכלות יפה כל היום מהרגע שהם קמות סדר יומם הוא כזה: בשעה 7:00 בבוקר הן אוכלות תחליב חלב אח"כ בשעה 10:30 פירות אח"כ בשעה 14:00 בערך הן אוכלות מרק ואח"כ אחה"צ בשעה 18:00 בערך הן אוכלות מעדן גמדים 2 גביעים קטנים כל אחת אח"כ בסוף היום בסביביות השעה 20:00 בערך הן אוכלות כמעט 180CC תחליב חלב והולכות לישון כל אחת בשעה שונה אחת בערך ב- 21:00 ואחת לפני או יותר מאוחר אבל הסיוט מתחיל בלילה הן קמות כל אחת פעמים בלילה לאכול חלב אני מנסה לתת להם מים או מוצץ אבל זה יוצר מצב שאחת מעירה את השניה לכן אני נשברת ועושה להם לאכול רק שילכו לישון בחזרה כדי שאני אחרי יום שלם יוכל לישון קצת לפחות ארבע שעות נתו רצופות בלילה שזה לא הרבה יש לציין שבמשך היום הן גם לא ישנות כל כך הרבה אני כבר עייפה מאוד ויש לי עזרה במשך היום אבל לא תמיד יוצא לי לישון במשך היום כי יש לי עוד ילד בן ארבע שאני צריכה לתת לו גם צומת לב אז אולי יש לך פטנת אחר חוץ משלושת ימי הרצף שאומרים לתת להם לבכות ואז הם יפסיקו לקום זה אולי עובד על ילד אחד בחדר אבל לא על תאומות שאחת מעירה את השנייה ברגע שמתחילים לבכות כי הם ביחד בחדר. וגם ניסיתי לתת דייסת קורנפלור לפני השינה הם לא אהבו כל כך והם לא גמרו בקבוק עם הדייסה אבל זה גם לא הצליח לי. אני מיואשת אולי לך יש פיתרון אחר שיוכל לעזור לי אני מודה לך מראש.

אין לי פטנטים

אבל מספר עיצות אפשריות: להפריד בינהם למספר לילות ולעבור לסידרת חינוך, אבל לצורך כך את זקוקה לעצבים חזקים ושכנים סלחנים. האפשרות האחרת היא לא לעשות כלום, להמשיך באותו סיגנון ולתת לזמן לעשות את שלו, בתקווה שבעוד 6-12 חודשים העייפות תגרום להן לישון לילה רצוף, כפי שקורה ברוב המקירים.עד אז תגיסי את כל מי שמוכן כדי מדי פעם תוכלי לנוח. בהצלחה, דר' מילה ברק

למעלה