שינה לא רצופה

י פ ע ת

New member
שינה לא רצופה

רציתי לקבל טיפים ואולי כיוון לגבי מה שאני מגדירה כבעיה, אולי זו בעיה חולפת אבל היא כבר נמשכת המון זמן. אני אם לשלושה ילדים:10.5,9,2.4. ילדי בן ה-2.4 להבדיל מאחיו הגדולים, מגלה כל לילה חוסר נוחות מסויים ומתעורר המון במשך הלילה.ניתן לאמר שהוא בוכה במהלך השינה כ-6 פעמים בלילה ונרגע רק לאחר שהוא מקבל את בקבוק התה שלו. חייבת לציין שבחולשתי הרגלתי אותו לישון איתי כיון שהנקתי אותו 7 חודשים כל שעתיים, והגעתי למצב שבשעות הלילה כשינק איפשרתי לו להמשיך לישון לצידי מאחר והייתי מותשת מקצב ההנקה בלילות שנמשך גם הוא תקופה ארוכה. מאז הוא ישן במיטה הזוגית שלנו ומאחר שסירב לישון במיטתו, הוצאתי את מיטת התינוק שלו מהבית.אני בטוחה שאולי גם פה נעוצה הבעיה. <גם עכשיו הוא לפתע בוכה כשלפני רבע שעה הרגעתי אותו>. אני מרגישה שכלו כוחותי בקטע הזה וחשבתי כבר לקחת אותו לבדיקות. במשך היום הוא מתפקד מצוין, ילד פעלתן, חכם ואין שום בעיה איתו. רק נושא השינה שלו מטריד אותי . אם יש מבינכם שחוו בעיה כזו אשמח לקבל ייעוץ. תודה מראש י פ ע ת

משהו מפריע לו

נתחיל מזה שאני לא חושבת שזה קשור להנקה. מיכל ינקה כמו שאת מתארת עד גיל 11 חודשים וישנה איתנו במיטה, וזה עבר לאט לאט אחרי שהיא גמלה את עצמה מההנקה. מיכל גם הייתה מתעוררת כמו שאת מתארת את הבן שלך וזה פסק לאט לאט אחרי הגמילה, בין היתר באמצעות טיפול משלים ברפואה סינית (פורמולה מרגיעה ע"י חיזוק טחול והרגעת כבד, לא "סמי הרדמה"). ילד שלא ישן טוב לא מאפשר למערכות שלו לנוח וזה יכול לגרום לכל מיני בעיות, ביניהן הפרעות בגדילה (אנחנו גדלים בשינה, כידוע). אני הייתי בודקת את העניין יותר לעומק, אפילו באמצעות מעבדת שינה (אפשר בבית עם צמידים כאלה ששמים על הידיים והרגליים או ממש במעבדת שינה עם ציוד טוב יותר).

dili

New member
יצאו לו כבר כל השיניים?

הבן שלי בן שנתיים וחודשיים נמצא עכשיו בתקופה של יציאת הטוחנות האחרות ובחודשיים האחרונים הוא מתעורר כמה פעמים בלילה, השינה שלו לא רגועה וגילינו שזה מהשיניים רק בימים האחרונים!! ואם זה לא שיניים, אז אולי כדאי לבדוק במעבדת שינה.

zimes

New member
רק לחזק אותך - ../images/Emo104.gif

לישון עם הילד אינה חולשה, ואני בכלל לא בטוחה שיש קשר בין זה להתעוררויות התכופות. ובכל מקרה - את לא צריכה לאכול את עצמך או להתנצל על החלטות שקיבלת

למעלה