שינה על הבטן ושימוש במוניטור

galig

New member
שינה על הבטן ושימוש במוניטור

החמוד שלנו בן 3.5 חודשים, יונק וישן הכי טוב על הבטן, נכון לעכשיו הוא ישן איתנו, על הצד (כי על הגב הוא בכלל לא נרדם או מתעורר מיד), אבל מנסה להתהפך לבטן במשך הלילה, ועד שאני לא הופכת אותו, הוא לא ישן טוב ואח"כ - אני לא ישנה (כן, הצליחו להלחיץ אותי למרות שאחיו הגדול שהוא הרבה יותר גדול ישן רק על הבטן כי כך הדריכו אז - רק על הבטן). אנו שוקלים להעביר אותו לעריסה לידינו ולקנות מוניטור בייבי סנס או משהו אחר. האם למישהי יש נסיון עם מוניטורים? האם הם אמינים?

מאיה 11

New member
בייבי סנס../images/Emo4.gif

גם הבת שלי ישנה רק על הבטן. עד גיל 5 חודשים היא ישנה בלילה על הצד (במשך היום לידי רק על הבטן) עכשיו כשהיא כבר מתהפכת היא ישנה על הבטן ובבוקר אני מוצאת אותה כל פעם בתנוחה אחרת. הבייבי סנס "יעיל" רק להרגעה פסיכולוגית לדעתי. היו לנו פעמיים אזעקות שווא (לא עלינו, טפו טפו טפו...) אז אני לא יכולה לתת לך המלצה וודאית. מצד שני גם עם אזעקות השווא אני שמחה שיש לי אותו ולו רק כדי לא להצטער אם חס וחלילה היה קורה משהו והוא לא היה... לשיקולך.

Iris G

New member
יש פטנט בחנויות

מעין כריות מחוברות, והילד ישן בתוכן, כך שהוא כול הזמן על הצד אבל מרגיש נוח ויש לחץ על הבטן כמו שהוא אוהב

galig

New member
יש לנו את המיקומון אבל -

לצערי המיקומון לא פתר לנו את הבעיה, הואמ תעקש לישון ממש על הבטן, ולא כאילו... הלוואי וזה היה הפיתרון עבורינו!

לנו היה כזה ונתנו אותו כי

אורן ממש לא סבלה לישון בו מיומה הראשון. הייתי מגלגלת שמיכה ושמה לה מאחורי הגב כדי שהיא תישן על הצד. בימי הגזים הידועים לשימצה, היא ישנה על הבטן לידינו. יש לנו בייבי סנס והשתמשנו בו תקופה מסויימת בשביל השקט הנפשי. גם אנחנו אמרנו שעדיף לסבול אזעקת שווא מאשר לפחד שיקרה משהו. אמנם התמותה ממוות בעריסה ירדה משמעותית (טפו טפו), אבל עדיין קיים החשש.

לגבי יעילות הבייבי סנס

מאיה ענתה לך. אבל אם ח"ח תהיה אזעקת אמת הוא לא שווה כלום אם לא יודעים מה לעשות (החיאה...).

דיאנה1

New member
אצלנו מעולם לא היתה אזעקת שווא

בבייביסנס. השתמשנו בו מעל שנה עם הבת הגדולה והפעמים היחידות שהוא פעל היו כשהוציאו אותה מהמיטה ושכחו לכבות אותו (ואז הוא פעל תמיד), או פעם אחת כשהיא התגלגלה לצד השני של המיטה ועד אז שמנו רק לוח אחד שמכסה חצי מיטה. מאותו לילה שמנו גם את הלוח השני ולא היו יותר אזעקות שווא למרות כל הסיפורים. עם בר השתמשנו בו רק 5 חודשים כי אחר כך הוא עבר למיטה שלנו. וכשהוא חזר למיטה שלו לא מזמן כבר לא הפעלנו את הבייביסנס, איכשהו התרגלנו לישון בלעדיו. אולי הדלקתי אותו פעם או פעמים כשהוא היה חולה עם חום גבוה ופחדתי שיקרה לו משהו תוך כדי שינה.

לנו הייתה אזעקה ועד היום אנחנו לא

יודעים את זה היה שווא או לא. יובל הייתה בת שמונה חודשים והוא צפצף באמצע הלילה.היא הייתה מגולגלת בתוך השמיכה , אז אולי הוא סתם לא קלט אותה, אבל לקח לנו המון זמן להעיר אותה וזה היה מפחיד. הוצאנו אותו בגיל שנה של יובל ובגיל תשעה חודשים של מיכל (כי ממילא היא ישנה איתי רוב הזמן).

galig

New member
מוניטור - שאלה נוספת

האם מישהי שמעה על ה"ANGEL CARE" של שילב?

האנג´ל קר אמנם מכיל מוניטור

אבל הוא פחות טוב מהבייבי סנס בגלל שיש לו רק חיישן אחד במיטה, בעוד שלבייבי סנס יש שניים.

למעלה