שינה על הצד

ilana k

New member
שינה על הצד

היום אחרי המקלחת ליאורי לא רצה לאכול ונרדם. נתתי לו לישון ללא הנעליים (היה עוד חצי שעה עד לשעת הנעילה). כאשר ניגשתי לליאור לנעול את הנעליים, הילד בפעם הראשון ישן על הצד. ופתאום חשבתי לעצמי: ליאור לא ישן עד גיל 4 על הצד??? אני יודעת שאושרי הצליח לישון על הצד. האם יש עוד ילדים שמצליחים? תודה.

היי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/searchResults.asp תראי אולי הקישור הזה יעזור. עם התמונה של אושרי שישן על הצד. פעם דיברתי עם חופית שאמרה שגם יותם יישן על הצד. לי זה עצוב שאושרי לא ממש יישן על הצד רק בגלל הנעליים. אני די בטוחה שהוא היה יישן הרבה הרבה יותר טוב בלעדיהן... נו עוד יש עוד שנתיים ועשרה חודשים.

שינה על הצד

אפרת ישנה הרבה על הצד, את הנעליים היא משעינה על צד המיטה וישנה טוב מאוד. אנחנו לא עשינו כלום היא בשלב מאוד מוקדם תפסה את הפטנט.

simchamiryam

New member
צד שני

גם שמחה מרים אף פעם לא ישנה על הצד. בזמן האחרון אני שמה אותה על הצד בגלל שהיא מאד מצוננת (אוף...!) אני שמה לה כרית בצד המיטה ומשעינה אותה עליה במהלך הלילה היא יורדת לגב בדרך כלל. בשבוע האחרון שמחה מרים התחילה להתהפך מהגב לבטן ולפני שהיא מתהפכת היא עושה מאמצים להיות על הצד הרבה זמן, אך זה תוך כדי משחק. נראה לי שהם בערך באותו הגיל אם ליאור כבר מתהפך אולי זה יקרה גם לו

למעלה