שינה עם ההורים

שינה עם ההורים../images/Emo29.gif

הרגע נכנסתי פעם ראשונה בחיי לפורום,עד עכשיו רק קראתי ונעזרתי בהמלצות.. יש לי שאלה:הבת שלי החמודה עפרי בת 8 חודשים רוצה לישון רק לידי במיטה. יש המלצות?

אורית ג.

New member
../images/Emo45.gif להנות כל עוד אפשר

בגיל גדול יותר הם כבר לא מסכימים שיגעו בהם כל כך בקלות ונגעלים מלישון איתך ומתלוננים שאבא נוחר ומזמינים חברים לישון אצלם וכו´ (ואז... צריך לעשות ילד חדש
)

לזרום איתה. מיכל בת תשעה וחצי

חודשים ובדיוק אותו הדבר. אני מקפידה להרדים אותה במיטה שלה, כדי שאם היא תחליט יום אחד "להשתפר" ולישון לילה שלם אצלה במיטה, יהיה לה מאיפה להתחיל ....

אני ממש לא הקפדתי להרדים במיטתו

ובכל זאת כשהוא הגיע לגיל שהוא רצה להיות "עסמאי" (כדבריו) הוא עצמו העדיף לישון שם. אנחנו מנסים להיות נורא מתוחכמים ולהעביר לפעמים מסרים שרק אנחנו יודעים שניסינו להעביר....
תני לה לישון איתך כשזה נח לך, אל תתני בימים שזה לא נח לך ותהני מכל רגע.

רותי ע

New member
שאלה מקדימה..

טוב לך עם זה ונוח לך עם זה? יופי. תמשיכי. לא טוב לך ולא נוח? תרגילי אותה לישון במיטה שלך. אז איזה המלצות את צריכה? לראשון או לשני?

שינה

לרותי ע הייתי מעדיפה שתישן במיטה שלה וכך אני אישן יותר טוב ולא אשמע כל חרחור שלה.... אבל אין לי כוחות להעביר אותה "סדרת חינוך " בנושא... מה עושים לתת לה לבכות במיטה שלה?

רותי ע

New member
אין פתרונות קסם ../images/Emo10.gif

אם את רוצה להרגיל אותה לישון במיטה שלה עדיף לך להתחיל כמה שיותר מהר. כי ככל שהיא גדולה יותר זה קשה יותר. ואם אין לך כוח עכשיו-בהמשך יהיה לך הרבה פחות.. ואתם חייבים להיות נחושים בדעתכם. אחרת זה לא יצליח. היא תסבול, אתם תסבלו ותחזרו שוב לנקודת המוצא. מה שאני עשיתי עם עידן-שמתי אותו במיטה. לילה טוב, נשיקה וחיבוק ויצאתי. הוא בכה. חזרתי. הרגעתי, השכבתי ויצאתי. הוא בכה. חזרתי.. וחוזר חלילה. היו 2-3 ערבים שבילינו הרבה בריצה וזהו. הוא הבין את הנקודה ונרדם לבד. למעשה זה היה הרבה יותר קל ממה שחששתי. הנקודה שלי היתה-אני מצד אחד לא נותנת לו להרגיש נטוש ומצד שני לא מוציאה אותו מהמיטה. ושוב-תנסי את זה רק עם את מרגישה שזה הפתרון הטוב ביותר בשבילכם.

שינה../images/Emo29.gif

תודה על העצות. האמת היא שההליכה לישון אתנו במיטה פחות מפריעה לי . הענין הקשה הוא שהיא רוצה ללכת לישון רק איתי וזה אומר שהיא מושכת את עצמה ערה בכוח ולא מוכנה ללכת לישון עד שאנחנו הולכים לישון איתה ב2300 וזה לא משאיר לנו טיפת ערב לעצמינו!! אפילו לא עוזר לתחמן אותה ולשכב לידה כמה דקות.

למעלה