שינה עם ההורים

iris & ben

New member
שינה עם ההורים../images/Emo53.gif

הבן שלי כבר 3 לילות ישן איתנו בגלל שהוא חולה הוא לא מוכן לישון במיטתו אלא רק בין שנינו שאלתי מה יהיה אחרי שיחלים? אני חוששת שהוא יתרגל לישון איתנו ולא ירצה לחזור למיטתו אנחנו מנסים להחזיר אותו למיטתו אחרי שנרדם-אבל מאחר ושינתו קלה הוא מרגיש ומתחיל לצווח ואנחנו כ"כ עייפים ורק בשביל השקט שלנו והנוחות שלו אנו מוותרים האם אנו עושים נכון? האם הוא יחזור למיטתו? בן הוא בן 19 חודשים דבר נוסף-קיטור קטן-כואבות לי הידיים וכואב לי הגב מלישון על רבע מיטה אני זקוקה לאעוד ידיים חבל שאני לא

יוטל

New member
היי איריס. גם אצלנו ישנים לפעמים

במיטה של ההורים בעיקר בזמן מחלה ובתקופות של מכשפות רעות וזאבים. בד"כ אני לא ישנה טוב שהן איתי במיטה. צפוף לי. לא נוח. אני קמה עצבנית בבוקר ועייפה. גם לה לא נוח והיא מקטת שצפוף אבל לא רוצה לחזור למיטה. מצאנו פתרון, פשוט מביאים את המזרון שלה ושים אותו על השטיח לידנו. וכולם ישנים טוב. לגבי החשש שזה ישתרש כהרגל, אז גם אני חששתי. אבל הצרכים שלהן משתנים ואני מקשיבה להן. אני לא מתייחסת לזה כאל קונספירציה נגדנו להשתלטות על המיטה הזוגית הנוחה
אלא כאל תקופה חולפת שלאחריה היא חוזרות לישון במיטתה. לפעמים לוקח יומיים שלושה אחרי וחוזרים לשיגרה. מניסיון, של 4 שנות הורות, שהפסקתי להתייחס אל זה כאיום (זהו, הלכה לי השנת לילה...) או כאל גבול שנחצה, הדברים נעשו פשוטים וזורמים יותר. אז היא ישנה כמה ימים איתנו בחדר (כי ראינו שלגיה וזה ממש הפחיד אותה) ואני אפילו לא זוכרת כמה זמן עבר, ומיוזמתה היא עברה חזרה לחדר. ברגע שלא עשינו מזה עיניין, זה לא הפך לעיניין. אז החלמה מהירה לו ותרגישי טוב גם את
ככה זה אצלנו, מקווה שתמצאי את הפתרון שנוח לכם

לילה אחד קשה...../images/Emo43.gif

לדעתי...יש להודיע לבחור ש"הלילה חוזרים למיטה שלך" החל מהבוקר...וכל היום לדבר על זה...ולסדר ביחד את המיטה...ולשאול איזה צעצוע הוא רוצה הלילה במיטה שלו...כך שהמוכנות הנפשית שלו תהיה בכיוון הנכון... והלילה מגיע : להתעקש שיישן במיטתו ! יכול להיות שלא תישנו כל הלילה ...אבל למחרת יהיה ברור לו איפה הוא ישן מעתה ועד עולם. בקשר לעייפות : רבותי ! במצב כזה מייד עושים "משמרות" :אחד ישן בחדר אחר ואחד "שומר" ואחרי 4 שעות מתחלפים.שינה טובה ורגועה של 4 שעות כשאת יודעת שהבעל עם הילד ולא יעירו אותך ואין לך גם מה לדאוג לילד...יתנו לגופף את הרעננות הדרושה לעוד יום ולהפך אצל בעלך... אם תמשיכו להיות "ביחד" בלילות לבנים...תקרסו ביחד...אז לכמה ימים תהיו כל אחד "לבד" וכמובן איחולי הבראה לבחור הקטן... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

odeia

New member
איריס, אצלנו כשהילדה חולה היא בדר"כ

ישנה איתנו וזה ברור לה שיש לה מיטה שמחכה לה כשתרגיש יותר טוב. גם לפעמים בא לישון איתנו מסיבות אחרות, וברור לה שזה קצר וחולף. זה רעיון מעולה לשים מזרון ע"י המיטה שלכם לילד או לאחד מכם ואז יהיה מקום במיטה. גם אם יש חוקים בבית, הם נועדו להשבר מידי פעם לפי הצרכים העכשווים של כל אחד מכם. תרגישו טוב אורנה

אמיר.

New member
לחולים - מוותרים...

כשיחלים - תרגילו אותו מחדש... למה רבע מיטה ? הוא כל כך שמן ??? במקרה הכי גרוע - עוברים למיטה אחרת... (או קונים משהו רחב יותר... לנו יש שתי מיטות כל אחת ברוחב של כמעט מטר...

איריס..אל תדאגי..

אצלינו לפני שבועיים היתה ממש חגיגה.. ובאמת שלא התעקשנו,כמוכם,בגלל העייפות והרצון לישון ולזכות למעט שקט.. כשעמית החלים..הוא לא רצה לישון איתנו.. דורש פרטיות .. אגב גם אני הייתי רוצה להיות

שינה עם ילדים

אצלי גם חששתי שהילדה תשן במיטה שלי ולא תרצה לחזור לשלה אז נקטתי בשיטה הפוכה - כשהיא חולה אני עוברת לישון במיטה לידה - יש לה מיטת נוער ונכון שנשבר לי הגב מהשינה לידה אבל בסוף המחלה יש ללינה המשותפת סוף - אני חוזרת למיטה שלי

iris & ben

New member
תודה על התגובות-אתם מקסימים../images/Emo9.gif

לאמיר-יש לנו מיטה (בארץ זה גודל קינג בארה"ב זה הקווין)-הבעיה שבן ישן לרוחב...וגם כך עד שהוא נרדם לכמה דק´ ומתעורר אז אנו מעדיפים לא להזיז אותו היום נראה לי נשלח את האבא לישון בחדר אחר... שבת שלום

למעלה