שינה VS אוכל

PoshKale

New member
שינה VS אוכל

נאבק בזה נואשות.... סוטר לעצמי קלות... מנסה להצחיק את עצמי עם בדיחות של נאור ציון... אה...זה לא ממש עובד.... עיפות....אבל עם זאת בא גם הרעב... [זה תמיד בא לי בשעות האלה...אם לא יותר מאוחר] שינה או אוכל... שני אלו משתייכים לעשרת התענוגות הראשונים של בני האדם... הקיבה נגד המוח... מישהו רוצה להמר ? :)

libertad

New member
הקיבה

תמיד מנצחת אצלי... לגבי השינה, כאחת שלא ממש נרדמת וגם לא ממש ישנה יותר מידי... הדבר היחידי שמרדים אותי זה כשאני נכנסת למיטה מחבקת כרית (או את החבר שלי) ומספרת לעצמי סיפור לילה טוב. כאילו מעבירה פאזה לעולם של הדימיון ישר לתוך החלומות... תנסה, אולי זה יעבוד גם אצלך... :)

PoshKale

New member
אם אני לבד...

לוקח לי שעתיים + להירדם.... כשאני לא לבד אני ישן כמו תינוק...מקורבל בתוך עצמי :)

libertad

New member
אז תפנטז מיי מן

אין כמו הפנטזיה ללילות בודדים. אני יודעת כי לפני האהבה המדהימה שפגשתי לפני חודשיים ויותר. הייתי כמעט שנתיים לבד. שנה כי לא בא לי על זוגיות ב כ ל ל !! רציתי שקט... שנה כי כל מי שפגשתי לא היה בשבילי (והיו שם הרבה לבבות שבורים.... ) ואחרי 9 שנים רצופות של מערכות יחסים ארוכות היה קצת קשה לישון לבד. אז באה חברתי הפנטזיה ומלאה אותם בתוכן. אז תפנטז שאתה עם מישהי שבא לך לישון איתה. (אתה יכול להתחיל קצת לפני השינה במעשים טובים... ואז להרדם איתה יחד) פנטזיה זה אחלה! אני אפילו מתגעגעת לפנטזיות שלי קצת. עכשיו, כשאני בקטע של פחות לפנטז ויותר לממש... :) (אבל לא הייתי מחליפה אותו בשום דימיון כי הוא באמת עולה על כל מה שיכולתי לבקש לעצמי....)

למעלה