שינה

שינה

שלום, הבת המקסימה שלי בת חודש ושבועיים, עד לפני שבוע היא אכלה וישנה באופן יחסית מסודר,פעם בשלוש שעות ביום ובלילה אחת ל-4 שעות בערך (-לצורך העיניין אני מניקה וגישתי היא הנקה לפי דרישה של התינוק). בימים האחרונים היא אוכלת בתדירות גבוהה יותר וכמעט לא ישנה .. כלומר ישנה 10-15 דקות מתעוררת בבכי או תוך כדי התפתלות ומה שמרגיע אותה זה הנקה ...(-והיא אוכלת לא סתם מתענגת על הציצי). אני מניחה שמדובר בגזים אבל היא כמעט ולא ישנה... אני רוצה להרגיל אותה לשגרה של אוכל ושינה אך לא מצליחה כי כארש אני נותנת לה מוצץ (-גם זה בשלבי למידה) היא מוצצת אותו בחוזקה כאילו היא רעבה .... מה ניתן לעשות בנושא? האם יש תרופה הומואפתית לגזים ? כמו כן מכיוון שאני אמא טרייה , איזה ספר הכי מומלץ לרכוש? תודה

קודם כל

לא מומלץ לתת מוצץ לפני גיל שישה שבועות על מנת למנוע בלבול פטמות, דבר שני אין מה לחנך לשגרת אוכל ושינה, ובטח לא בגיל זה. כשהיא רוצה לאכול ולישון לאפשר לה, בקשר לגזים, אני עשיתי עיסויים בלבד, ואמבטיות חמות עובד כמו קסם, ומה לעשות גם להרים על הידיים בתנוחת "נמר על ענף", כך שהתינוקי מוחזק על האמה שלך על הבטן והשנייה תומכת בגב וטופחת קלות.

lia270905

New member
תרופות לגזים

מסתבר שכמעט כל הילדים , כן כן, גם אלו שיונקים בלבד , סובלים מגזים. ותעשיית התרופות לגזים פורחת על חשבון האמא היהודיה. על כל ילד מסתבר , עובד משהו אחר, כך שהדרך הטובה ביותר היא פשוט לנסות. בתי בן 3 חודשים והיא סבלה בעבר מגזים חמורים שגרמו לה לבכי קורא לב והתפתלויות. ניסיתי "גרפווטר" שהוא "טבעי", ומבחינה סטטיסטית מוכח כטוב להרבה תינוקות וזה כלל לא עבד עליה. עברתי לתרופה שאף היא טבעית בשם NURSE HARVEY'S והפלא ופלא כל צרותינו פשוט נעלמו לחלוטין והילדה מאושרת ומחייכת.לספקנים שיומרו שאולי פשוט הגזים הפסיקו ללא שום קשר, אוכל לומר שבאיזשהוא שלב כשנגמר לי בקבוק ולא הצלחתי להגיע לבית מרקחת חזרתי להשתמש ב"גרפווטר" שהיה לי במקרר ו....הגזים חזרו חזרה ושוב בכי. ברגע שנתתי שוב NURSE HARVEY'S , פסקה מלבכות. פשוט תנסי ותראי מה עובד אצלכם. בהצלחה.

xamxam

New member
nurse harvey's

גם אני נתתי לבני את התרופה הטיבעית הזו היא פשוט מחוללת פלאים אין לו שום דבר!!!!

למעלה