שינויים באפליקציית מזג האוויר באייפון

Harrington

Well-known member
מנהל
באחד העדכונים האחרונים אפליקציית מזג האוויר באייפון (האפליקציה המקורית שהגיעה עם המכשיר) השתנתה. כעת התחזית השבועית אינה ניתנת לצפיה. ניתן אמנם להיכנס לכל יום כשלעצמו, אבל רשימת הימים הבאים, פשוט יש שם איזשהו באג. כאילו העימוד פתאום לא טוב.

מישהו מכיר ויודע איך לפתור את זה? אין לי עניין באפליקציות אחרות והקיימת נוחה לי מאוד. אבל הקטע הזה מתסכל.

גק לוי

Active member
באחד העדכונים האחרונים אפליקציית מזג האוויר באייפון (האפליקציה המקורית שהגיעה עם המכשיר) השתנתה. כעת התחזית השבועית אינה ניתנת לצפיה. ניתן אמנם להיכנס לכל יום כשלעצמו, אבל רשימת הימים הבאים, פשוט יש שם איזשהו באג. כאילו העימוד פתאום לא טוב.

מישהו מכיר ויודע איך לפתור את זה? אין לי עניין באפליקציות אחרות והקיימת נוחה לי מאוד. אבל הקטע הזה מתסכל.

Harrington

Well-known member
מנהל
קודם כל תודה. לא מצאתי שם פתרון. רואה את התצוגה שם באייפון הראשון? כל הטבלה הזאת למטה, זזה לי קילומטר שמאלה. אני רואה רק את הטמפרטורה הימנית. אם אני מושך זה זז לי באותה שורה, עד שאני עוזב ואז חוזר לסורו.

גק לוי

Active member
קודם כל תודה. לא מצאתי שם פתרון. רואה את התצוגה שם באייפון הראשון? כל הטבלה הזאת למטה, זזה לי קילומטר שמאלה. אני רואה רק את הטמפרטורה הימנית. אם אני מושך זה זז לי באותה שורה, עד שאני עוזב ואז חוזר לסורו.
מסתבר שיש הרבה בעיות באפליקציה הזאת בעדכון לIOS 16

נערך לאחרונה ב:

גק לוי

Active member
מסתבר שיש הרבה בעיות באפליקציה הזאת בעדכון לIOS 16
באנדרואיד אם אפליקציה משתגעת מוחקים ומתקינים מחדש.
ואם זה לא עוזר מתקינים את האפליקציה בוורסיית APK.
בדר"כ זה פותר את כל הבעיות.

פשוט תסיר את האפליקציה ותתקין אותה מחדש.
ואם הבאג ממשיך, סביר להניח שיגיע תיקון לבעיה בעדכון IOS 16.3.

Harrington

Well-known member
מנהל
באנדרואיד אם אפליקציה משתגעת מוחקים ומתקינים מחדש.
ואם זה לא עוזר מתקינים את האפליקציה בוורסיית APK.
בדר"כ זה פותר את כל הבעיות.

פשוט תסיר את האפליקציה ותתקין אותה מחדש.
ואם הבאג ממשיך, סביר להניח שיגיע תיקון לבעיה בעדכון IOS 16.3.

העניין שפחדתי להסיר, מאחר וזאת אפ' שהגיעה במקור עם האייפון. מן הסתם סתם שגעון חסר משמעות שלי :). אבל אלך על עצתך כנראה (בקישורים לא מצאתי פתרון לבעיה הספציפית הזאת). תודה על הסיוע.

למעלה