שינויים בהרגלי המגדר

שינויים בהרגלי המגדר ../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

הגבר בשנים האחרונות החל להתפתח ולגעת בצד הנשי יותר, אם ללכת בחולצות ורודות (שזה נראה לא משהו האמת לדעתי), אם זה לטפח את עצמו יותר (הורדת שיער, שימוש בקרמים,וכו'). שמתי לב למשל, שלעומתי שבוחרת די מהר בגדים שאוהבת, מודדת, ואם יכולה מבחינה כלכלית- פשוט קונה, החבר שלי ימדוד אלף שנה ובסוף תמצאו אותי יושבת בחברת כל הגברים שמחכים שהנשים שלהם ימדדו את הבגדים
. בנים ובנות, נשים וגברים- באילו תחומים לדעתכם הגבר מתפתח ופונה לצד הנשי, ומה דעתכם על כך
האם הורדת שיער זה נשי מידי ומוגזם- ולא מדברת על כאלה שמורידים כי זה ממש מגעיל כל השיער על החזה, אלא על כאלה שעושים שעווה בחזה שלהם, ויש להם בד"כ ממש קצת שיער שם וזה רק כי זה התחיל להיות IN

Cobe Anan

New member
אני עושה כלים!

טוב, אני גר לבד.. מצד שני, גם אם לא הייתי גר לבד, דקלה היתה מרביצה לי אם לא הייתי עושה כלים.. אבל ברצינות- יש היום המון גברים שיוצאים לחופשת לידה ביחד-ואפילו במקום האישה. רוב תחומי החיים נפתחים בפני נשים (אבל עדיין- בלייזר זה בשבילנו. תפסיקו לקרוא ואז להתעצבן שזה שוביניסטי!), וכמובן- מיקי בוגנים. בעע..

אני מסכים עם לאכי

די איך נאור ציון אמר זה הגיע למצב שאני מסתובב בשינקין ונופל לי הארנק אני בועט בו עד הבית אני אישית הורדתי שיערות מהחזה זה הדבר היחיד שעשיתי בכיוון וזה מבחינת נוחות ולא מבחינת יופי

arielbf71

New member
במחשבה

היום יש יותר ציפייה להדדיות ושוויון בזוגיות מה שלא היה פעם... פעם היו תפקידי מגדר ברורים - היום לא. זה מתחיל במראה, ממשיך בתפקידים בבית וכלה בעבודה מחוץ לבית. ו...אני אוהב את שערות החזה שלי

למעלה