ברכותי ../images/Emo140.gif
קודם כל מזל טוב, לדעתי אפפפעם לא מאוחר, וכל תרבות הקיטש שאומרת לנו שמתחילים ללמוד בגיל 20 וגומרים בגיל 25 היא סתם שטויות. אני מצאתי אידיוטים רבים שהיסו אותי והכניעו אותי כי אני מתחילה ללמוד משפטים ב"גילי המופלג" ואמרתי להם שילכו לעזזל. לדעתי אדם שמתחיל ללמוד בגיל יותר מאוחר מהתקן הפולני של "מתי צריך ללמוד" הוא כמו זורק הדיסקוס: ככל שסיבובי היד לפני הזריקה גדולים יותר ואף רבים יותר, כך הדיסקוס נזרק יותר רחוק. לדעתי אחת מהמגפות בדרך להגשמת מטרות הוא תפיסה קונבנציונלית בציבור ש"יש דרך מסויימת לעשות זאת". ללמוד? רק עד גיל 25, להתחתן? רק עד גיל 35. והתפיסה הזאת מחרבנת לכל כך הרבה רבים מאיתנו. היה לי "ידיד" ששכנע אותי פעם שלא כדאי לי ללמוד משפטים ולמה? כי "מאוחר לי מידי" . שילך קיבינימט תסלחו לי. אבל שכשאתה מגשים מטרות צריך לזהות אוייבים ואוייבים זה definitely כל מי שעומד בדרך למטרתך בשם "טובתך". ( כמו אותו ידיד שרצה להאיר את פני לוותר על החלום הגדול ) . יש לציין שאני התבלבלתי בלימודי מדעי המחשב, וטעיתי בדרך, ועכשיו אני שוב בכיוון הנכון. זורק הדיסקוס: אפרופו, אני סבורה שאדם שמתחיל ללמוד מאוחר מטיל לתוך לימודיו את כל ניסיון חייו העשיר ו damm יש לי, שאלוהים יהיה עדי אבל אני ניגשת ללימודי המשפטים עם נסיון חיים שאני בספק אם לאחד מחברי ללימודים יהיה אי פעם ( עברתי הליך משפטי שאפשר לכתוב עליו ספר בעצמי ) ולוקחת את כל הנסיון הזה אל תוך הצטיינות במקצוע העתיק ( טוב לא בעולם אבל היו ברומא משפטנים, מה שלא היה בהייטק, זה לא הלך עד רומא לא? ) בכל מקרה, מה אתה מתכנן ללמוד בפתוחה? לדעתי זה מוסד נפלא, אהבתי אותו רק נאלצתי לעזוב כי אין בו משפטים אגב מחסן ממוחשב, זאת נשמעת כמו עבודה קבועה ומסודרת שפשוט נדרשת הרבה ומורידה ממך דאגות פרנסה , ומאפשרת לך ללמוד ולהתמקד בהרבה דברים אחרים שלך ( ובהצלחה לך כמובן ) txt