שינויים בלו"ז לשבועיים הבאים!!

TAL BAR ZOHAR

New member
שינויים בלו"ז לשבועיים הבאים!!../images/Emo43.gif../images/Emo36.gif

יום חמישי הקרוב היה אמור להתקיים LIVE SHOW BY DUDI SHARON FEAT JOUEL
במועדון ה-VIEW האלתי ובוטל!! התאריך זז ליום חמישי שאחריו זאת אומרת לשבוע הבא בתאריך-10.07.08 <<תודה!! לו"ז הופעות מעודכן !! DUDI SHARON & JOUEL -------------------------------- 9.07.08
מועדון ה-NIGHT -תל אביב שעומד בראשו חיית הלילה חיים פינחס חוגג שנה ומארח להופעה המרכזית את דיוות המעדונים JOUEL להופעה חד פעמית לכבוד האירוע הנוצץ של השנה!! גילאי:27+ 10.07.08
מועדון ה-VIEW- אילת המגה קלאב האילתי בליין הסטודנטים מארח להופעת בכורה את הרכב הקלאב המוביל בישראל דודי שרון & ג'ואל להופעה בומבסטית וסט רווי חומרים חדשים! גילאי:24+ 11.07.08
מועדון ה-פלטיניום-אילת סוגר את שעריי המועדון לאחר 6 שנים של פעילות ליין הגיי פרידום לכבוד האירוע הכלכך מיוחד מתארחים דודי שרון וג'ואל להופעת "יוניק" ובלעדית במקום שאפשר לעשות בו הכל!!! גילאי:21+ 12.07.08
מועדון ה-VIEW ליין ה-רבלושיין מעתיק את מקומו מהאומן 17 לטובת מסיבה חד פעמית במועדון הוויו האילתי בהשקת הסינגל החדש CHECKINTAMPA מתוך האלבום החדש בקרוב!! 12.07.08
מועדון-אושיין-ירושלים קהל השמינסטים חוגג חופש וקיץ!! חופש אז הכייי חופש!! עם הרכב הקלאב המוביל בפצצת אנרגיה ישירות מת"א לעיר הבירה בסט והופעה שתשאיר אותכם לעוד!! 26.07.08
מועדון-WORK -טורקיה יתארח המגה סטאר דודי שרון לסט בומבסטי וגאה מתמיד רווי חומרים חדשים !! 31.07.08
הפלגת הקיץ מנמל חיפה-דודי שרון & אייל גולן ההפלגה תתבצע מנמל חיפה לכיוון קפריסין וטורקיה ! חברי הפורום !! המשך שבוע מקסים לכולם :] איפה אתם בקיץ הזה -VOOZEE

TAL BAR ZOHAR

New member
בכורה!! לפורום המעריצים בתפוז!!../images/Emo24.gif../images/Emo43.gif

שימו לב!! לסאונד !! (למרות שיש שיבוש סאונד במכוון) למלודיות הכובשות !! שימו לב לדודי שרון וג'ואל גירסאת 2008 רגע לפני האלבום החדש!! זה מזכיר לי מה הם יודעים לעשות הכי טוב !! תענוג לאוזניים שימו לב לאיכות!! גירסאת דמו בלעדי לחברי הפורום תהנו :] המשך שבוע מקסים טל !

ציונעע

New member
WOW!! טל אני בשוק, מה הולך פה?

ואווווווו אני כבר מחכה לירושלים!!!!!!!!

ווווווואאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווו

אין טל אתה פאקינג מלךךךךךךךך!!!!!! דודי וג'ואל יודעים לעשות חתיכת מוזיקה כל השערות שלייי נעמדווווווווווווווודדדדדווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אין יותר ממה שאני מצפה לקראת הקטעים החדשים של דודי וג'ואל פשוט התחילו להפציץ איזה מוזיקה יאלללללהההה!!!!!!! תודה על המידע

מההה?!.! זה נדחההה???

אוווףףףף ואני כבר סיפרתי לכולםםםםםםםםםםםםםם על ההופעההה........... טוב נחכה עוד שבוע..........!!!

מהההה את מתלוננת????? הם כל הסופ"ש באילתתתתתת

טוווףףףף אנלא מפסיק לחרוווששש על היוטיובבב איזה קטעיםםם הורסיםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OOOOOOOMMMMMMMMggggggggg זה הורסססססססססססססס

טנקס טל טלללל על העידכונים והשיתוף של פטה מורגנה הכי חזקקק בעוללםםםם<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

יאאא אנשים להתעוררר הבנאדם השקיע בקטע ענקקקקק

ושיחרר לנו כאן בבלעדי איפה כל אלה שהתלוננו (כמוני למשל חח) אבל מצטערת טל זה מכפר על הכללל פשוט הפגזת בשיתוף טנקסססססס!!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

בקטע שטל נתן ביוטיוב תשמע עד הסוףףףףףףףףףףףףף

זה הוררררררססססססססס!!!!!!!!<<<<<<<<<<<<<<<

DJ ELAD 17 A

New member
חם בקיץ הזה ממש מטורף

חבלזזזז ממש חם הולך להיות השנה מלא מיקסים וגם אלבום חדש

האושיין אני כל כך שמממממממה ביומולדת שלללי :O

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כמה אני בשוווווווווווק !

גרוזיה

New member
תודה תודה תודה תודה ../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

איזה יום פתחת לי היוווום! נייט שםםםםם!

חעחעחע כןן אההה סוף סוףףף =]

התפללתי שיהיה משו ביומולדת שליי ותודדדדדדדדדדדדדה רבה רבה רבה רבה מסיבהה באושיין ב 12.7 אני כל כך שמממממממממממממממממה ! חוגגים ליי יומולללללללללללדת D: אין מתנה יותר טובה מזאתת !

למעלה