שינויים במצב הצבירה

gils33

New member
שינויים במצב הצבירה

נחזיר אתכם קצת להתחלה... איך היו הרגשות לאחר לידת הילד הראשון? היו לכם משברי זוגיות בעקבות כך?

אצלנו חל שינוי לטובה

יש מעין איחוד למטרה משותפת, ואותו איחוד גרם לנו להתקרב יותר. לא שהיו לנו משברים לפני כן, הזוגיות לכשעצמה תמיד הייתה טובה, אבל עכשיו היא טובה עוד יותר. למזלי, אישתי לא עברה משברים בהיריון, לא לפניו ולא אחריו, ועל כך מגיע לה שאפו אחד גדול.

gils33

New member
קצת על שלי

אני בילד הראשון (בן 11)לא הבנתי מה נפל עליי. איך מעז הקטנצ'יק הזה לקחת ממני את כל האהבה ותשומת הלב של אישתי? זה שיגע אותי והייתי מאוד מתוסכל עד שאחרי המון שיחות עם אישתי כדי להסביר לה את המצב חזרנו לזוגיות המדהימה שלנו. התקופה הייתה ממש קשה,כמעט שנה לקח לי להפנים שהוא כאן להישאר.

schlomitsmile

Member
מנהל
אשה אחת, שני גברים/אמא אחת שני בנים... עד היום קורה לי שאני רוצה לקרוא לבעלי ויוצא לי השם של הבכור...../images/Emo9.gif אנחנו היינו להורים באותה שנה שבה התחתנו (כן, הייתי כלה הריונית, לא לא בגלל זה התחתנו ../images/Emo13.gif). ועוד באותה שנה, עברנו לארץ (אני חזרתי, הוא היגר). כך שהיו שפע סיבות למשברים, ובכ"ז זו לא היתה שנה משברית. גם לא קלה, אבל עמדנו אחריה באתגרים כבדים פי כמה ../images/Emo13.gif

hag70

New member
למיטב זכרוני את הראשון שרדנו לא רע../images/Emo161.gif

אבל השני מוביל אותנו למשברים בצרורות

למעלה