שינויים בפיקניק היום

Justin Angel

New member
שינויים בפיקניק היום

שלום לכולם! :) עקב שינויים קלים במזג האוויר המבורך שמגיע לאזורנו ייתכן ויהיו שינויים במיקום של הפיקניק שיתקיים היום, יום חמישי ה2 לאוקטובר. אנו ממליצים שבהמשך היום תבדקו את העניין בפורום הקהילה שלנו בכדי לקבל מידע יותר מדוייק. אנו נשתדל להודיע מהם השינויים (אם בכלל) שיהיו בפיקניק של היום במהלך הבוקר המוקדם בפורום הקהילה. לשאלות נוספות ובירורים לאלו מכם שלא יוכלו לבדוק את הפורום במהלך היום ניתן להתקשר על ג'סטין-יוסף בטלפון: 03-9504364 לבירורים. תודה מראש על סבלנותכם ונתראה היום בערב המארגנים, גרסיאלה וג'סטין

אוי ג'סטין-יוסף...

במזג האוויר המבורך אין לך שמץ של מושג כמה הוא מבורך בשבילי...

Justin Angel

New member
השינויים

אהלן חבר'ה, מה קורה? יש כמה שינויים קטנטנים. *תופים* מה לעשות, אבא שמיים מאוד אוהב את אמא אדמה ורוצה להתאחד איתה ולמרות היותו אירוע מבורך ומקסים, אנו צריכים לדאוג שלא נהיה בדרך (או: בגשם). אי-אפשר לעשות פיקניק בחוץ מפאת הגשם שהחזאים טוענים שעומדים לרדת והברקים שעומדים לקפוץ ולקפץ, אז עברנו למתכונת חורף: מפגשיייםםםםם!!! חזרנו לבתי קפה. הפעם (וייתכן וגם בעתיד)אנו ניפגש היום בשעה שבע בערב בבית קפה "קופי-קאט" ברחוב אבן-גבירול 129. לבית הקפה יש מקום לכעשרים אנשים בפנים, וכשלושים וחמש בחוץ עם הגנה כלשהי נגד גשם, מה שאומר שחלק מהאנשים יצטרכו לשבת בחוץ ולכן לאנשים שרגישים לקור מומלץ לבוא בחולצה נוספת או מעיל. כמו כן, להזכירכם מדובר בבית-קפה ובבקשה לא לשכוח להביא כסף כדי לקנות קפה. אם אתם מכירים מישהו שלא בודק את הפורום ורוצה לבוא אז בבקשה להעביר את ההודעה הלאה אליו. בנוסף לכך, בתקווה אני אחכה במקום הישן של הפיקניק בפארק הירקון עד שבע וחצי ככה, ובתקווה אם אוכל אשאיר שלט ופתק על השולחנות שאומר שעברנו לבית הקפה וכתובת. סה"כ, עברנו לבית קפה באבן-גבירול 129. ויתר על כן כמנהגנו, אנו נשים בחלון בית הקפה שלט שמראה שכאן המפגש. השלט יהיה הסמל: )o( מצורפת מפה המראה כיצד להגיע ברגל\במכונית מאזור הפיקניק לבית הקפה. אז מקווים לראותכם שם!

Justin Angel

New member
טלפונים!!!

היום יהיה אפשר להשיג אותי בפלאפון 053-524430. כמו כן ועדיף יהיה להתקשר עד ארבע אחה"צ לטלפון 03-9504364.

gwizard

New member
הוראות הגעה ומידע על המקום

מתחנת רכבת ת"א מרכז: קו 5 של דן. יש לרדת בתחנת נורדאו 93 וללכת באבן גבירול כ-450 מטר. מתחנה מרכזית החדשה: קו 89 של אגד. יש לרדת בתחנת אבן גבירול 101-122 (שק"ם) וללכת כמה מטרים. מי שמגיע עם רכב: הכי פשוט לנסוע בדרך נמיר או איילון עד לפנייה לגשר מודעי או ג'בוטינסקי ולנסוע בז'בוטינסקי דרך ככר המדינה עד לפינת אבן גבירול. החניה מאוד בעייתית, אך שמעתי שיש חניון ציבורי ליד. על המקום: יש שולחן סנוקר ! המקום הוא גם בית קפה וגם מסעדה קטנה. יש ארוחות לצמחונים. וגם לא יקר (עד 50 ש"ח). כל המידע הזה הוא בערבון מוגבל, כי אני לא בטוח שהוא מעודכן להיום. אלון.

Justin Angel

New member
אהלן חברה!!!

מה קורה?! אנחנו בבית הקפה ואני רושם עכשיו הודעה לכולם להגיד כמה אנחנו נהנים! למי שלא הגיע, פספסתם. ברכות זוהרות

מורגיין

New member
אני עונה ממעבדת המחשבים...

והייתי מאוד מעוניינת להגיע... עוד חודש נגמר הסיוט... קדימה החופש!
ועד אז ד"ש לכולם! מקווה שנהנתם\נהנים!

למעלה