שינויים בריקודים? אני אוהב לשנות ריקודים- כלומר להוסיף סיבובים וכאלה. עוד מישהו עושה את זה?
א אחרון הישראלים New member 25/2/02 #1 שינויים בריקודים? אני אוהב לשנות ריקודים- כלומר להוסיף סיבובים וכאלה. עוד מישהו עושה את זה?
ש שרעבי New member 25/2/02 #2 אחרון הישראלים היקר האם ניסית לרקוד בכוון ההפוך לכוון הריקוד? אם לא ניסית כדאי לך לנסות.אנירוצה להגיע למצב שבו ירקדו מספר מעגלים כאשר מעגל אחד ירקוד ימינה והשני שמאלה
אחרון הישראלים היקר האם ניסית לרקוד בכוון ההפוך לכוון הריקוד? אם לא ניסית כדאי לך לנסות.אנירוצה להגיע למצב שבו ירקדו מספר מעגלים כאשר מעגל אחד ירקוד ימינה והשני שמאלה
D dw2322 New member 25/2/02 #4 בכרמיאל יש משהו דומה מספר מעגלים במגרשי הטניס, כל מעגל נגד כיוון השעון, אולם באזור החפיפה בין המעגלים התנועה הפוכה וזה נחמד (אם לא הובנתי ברור, אז שרטט כמה מעגלים משיקים)
בכרמיאל יש משהו דומה מספר מעגלים במגרשי הטניס, כל מעגל נגד כיוון השעון, אולם באזור החפיפה בין המעגלים התנועה הפוכה וזה נחמד (אם לא הובנתי ברור, אז שרטט כמה מעגלים משיקים)
פ פושפושית New member 25/2/02 #5 יש מעגלים בכרמיאל????? יש המון המון המון אנשים שנתקעים אחד בשני ודורכים אחד לשני על הרגליים....וזה לא תמיד נראה כמו מעגל...
יש מעגלים בכרמיאל????? יש המון המון המון אנשים שנתקעים אחד בשני ודורכים אחד לשני על הרגליים....וזה לא תמיד נראה כמו מעגל...
ש שרעבי New member 25/2/02 #6 להנות בכרמיאל כדי לרקוד בכייף בפסטיבל המחולות על מגרשי הטניס צריך לרקוד במעגל האחרון,שם לא דורכים על הרגליים. ולגבי ההערה של המעגלים החופפים כולם רוקדים באותו כיוון ואני רוצה שבתוך המעגל ירקדו בכיוונים הפוכים.
להנות בכרמיאל כדי לרקוד בכייף בפסטיבל המחולות על מגרשי הטניס צריך לרקוד במעגל האחרון,שם לא דורכים על הרגליים. ולגבי ההערה של המעגלים החופפים כולם רוקדים באותו כיוון ואני רוצה שבתוך המעגל ירקדו בכיוונים הפוכים.